Husven søges sprøjtende fisse

Jeg var målløs — hvor vidste han det fra? Hans dybe stemme fik min krop til at snurre: Jeg har stiv pik bare af at tænke på dig i det sæt".

Jeg kunne næsten ikke sige noget sammenhængende, men fik da fremstammet: Hvor er du nu? Så skal vi kneppe hele aftenen, nu du alligevel er helt alene hjemme.

Du er garanteret allerede liderlig efter min pik, så gør dig klar, som jeg har sagt" hvorefter han lagde røret på. Jeg stod dirrende med røret et stykke tid, før jeg samlede mig og tænkte helt febrilsk på, at han kom her. Jeg fik hurtigt ryddet af bordet og stod på badeværelset kort tid efter for at gøre mig klar, mens tankerne kværnede rundt i mit hoved om, hvad i alverden der mon foregik omkring mig.

Havde Keld snakket med John eller hvad? Jeg forkastede straks tanken. John ville aldrig kunne holde sig i skindet, hvis han vidste, at jeg havde kneppet med Keld til brylluppet. Han ville have fået mig til at fortælle alt om, hvordan jeg var blevet kneppet, og om Kelds pik var stor, om jeg havde slikket pik og alle detaljer, plus han ville have kneppet mig, som jeg fortalte ham hvad Keld havde gjort det ved mig.

Hvor vidste Keld så om mit negligésæt fra? Jeg havde fået sættet af en husven der besøgte os en periode et årstid forinden, men troede ikke på, at han kendte Keld. At John var på kursus, kunne han jo have fået at vide af brudgommen, men hvor fanden havde han fået alt det andet at vide fra?

Jeg tørrede mig og lagde en halvkraftig make-up, før jeg dirrende af spænding og liderlighed fandt den røde bundløse trusse med sort blondekant frem, den ligeledes røde spindelsvævs tynde bh med hullerne, der tillod mine spændte brystvorter at være helt synlige. Jeg fandt en sort blondehofteholder, et par sorte strømper med søm, samt det røde gennemsigtige negligé frem og klædte mig på og fuldendte det med de 8 cm højhælede røde remsandaler.

Jeg stod dirrende foran spejlet og studerede mig selv. Uhhmm, jeg slikkede mig selv om munden — jeg var virkelig blevet liderlig af forventningen nu og over, at jeg sådan stod frækt udklædt — helt alene, uden at John var til stede for en nærmest helt fremmed Tyr. Jeg sikrede mig lige, at sømmene på strømperne sad helt lige, før jeg gik ud og fandt en flaske hvidvin i køleskabet og skænkede mig et glas op, som jeg skyllede ned for at få nervøsiteten lidt i ro. Jeg fór ind vores soveværelse for at bære vores kneppemadras ind stuen og fik den stillet bag døren, og lo indvendig over, hvor skamløst den handling jeg var i gang med egentlig var.

Det var jo helt tydeligt en accept af, at jeg ville kneppes af ham. Jeg gik ud igen og skyllede et glas vin mere ned, før jeg gik ind og lagde et kraftigere lag læbestift på, så mine læber glinsede frækt og sensuelt, og mit kindrødt fik også en ekstra pålægning, inden jeg gik ud i køkkenet og så på uret.

Der var nu gået over en halv time siden Kurt ringede, men samtidig hørte jeg en bil køre ind i indkørslen. Mit hjerte hamrede helt vildt, og jeg følte en hedetur strømme gennem min krop. Jeg kunne næsten ikke synke, da det ringede på fordøren, men jeg skyndte mig derud og stod dækket af døren, da jeg åbnede. Keld stod der og så forbandet dejlig ud, han var særdeles muskuløst kraftig, og hans hvide skjorte spændte stramt over hans flotte brede bryst.

Han kom hurtigt ind og så ivrigt på mig, rakte mig en stor buket røde roser og udbrød smilende til mig: Du ser super fræk ud i det sæt der". Han spændte hurtigt ugenert bukserne op og krængede dem ned over lårene og afslørede sin store stive pik, mens han kommanderede: Ned på knæ Mona, jeg er fandme skide liderlig og vil have en super fræk velkommen hilsen af dig". Jeg følte et hedt gys fare gennem mig over hans iver, men satte mig alligevel straks på hug foran ham og sugede hans hårde lækre pik dybt ind i munden.

Min tunge roterede om det glatte pikhoved, hvilket fik Keld til at stønne heftigt: Hans salte hede spermsprøjt pumpede hårdt ind i min mund, mens jeg onanerede pikken hedt. Han lo heftigt, da de sidste spermdråber gled ned i min hals, og han trak mig op og stønnede: Han kyssede mig, og hans ivrige tunge skød dybt ind i min mund. Uuh, jeg elsker en god kysser, og det var Keld.

Vore tunger snoede sig om hinanden og legede våde mod hinanden, mens hans sperm vandrede rundt i vore munde. Han krammede mine røvbalder heftigt, inden han slap mig og trak bukserne op og knappede en knap. Jeg lo og gik foran ham ud i køkkenet og spurgte om hvidvin var ok, og det svarede han hurtigt ja til. Jeg fandt et glas frem til ham og skænkede op, og satte flasken tilbage i køleskabet igen, før jeg vendte mig om.

Jeg så, at han stod og så interesseret på vores køkkenspisebord, mens jeg gik over og rakte ham glasset, og vi skålede, før han ligesom i tanker spurgte: Jeg fik nærmest vinen i den gale hals, og spurgte lidt stakåndet: Han tog mit glas og satte det på køkkenbordet og sagde: Jeg lo spændt, men gjorde som han befalede - jeg var vild af lyst og liderlighed.

Han beordrede mig til at læne mig lidt op ad væggen og så sprede benene ud til siden, mens han rettede på mig i små detaljer, såsom at min ene fod skulle ligge sådan, mens den anden skulle næsten stå op. Han trådte tilbage og sagde: Phoebe sine circumfuso arce. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Natura mundo caesa addidit.

Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas. Your email address will not be published. Lad porno-pigerne varme dig op til sex i det fri sæsonen. Sexhistorie om en Husven. Denne sexhistorie starte sådan: Jeg havde gjort mig klar til den oplevelse jeg havde fantaseret om længe. Pikken og nosserne var glatbarberet og jeg havde barberet så langt om i. Der er sket en stor stigning i antallet af muslimske kvinder, der søger danske mænd på nettet.

Peter stod helt nøgen med stiv pik og fotografrede os. Kan du gætte hvad det var?. De har begge ubevidst været tiltrukket af hinanden, og nu bryder det løs. Han har erfaring i at score de unge piger, og hvad er mere passende end at invitere hende til en lille intim middag. Hun kvittere for invitationen ved at møde op i raffineret kjole og højhælede sko Sidst læst: På en studietur til Berlin kom jeg i snak med en lækker rødhåret sag fra naboklassen. Vi havde det sjovt sammen og på vejen hjem, ja så skete det bare.

Hans sekretær var en flot kvinde. En dag han kom uanmeldt, og uset? Når ens kammerat tager en med på bar, og servitricen viser sig at være en erfaren stripper, og man bagefter bliver bedt om, at køre hende hjem. Hvad mon man så stiller op, når hun stadig er uforløst. Vores ven her vil da gerne hjælpe, men hvordan? Han er på arbejde, da han modtager en sexet SMS besked fra sin kone- Han går med på legen, og finder ud af hvordan SMS beskeder også kan bruges.

De sad stille i sofaen, så en film. Han blev liderlig ved synet af de letpåklædte damer. Hun bemærkede hans bule i bukserne og trækker ham med ind på værelset Efter de har slikket hinanden, og bollet lidt, foreslår han analsex Inden længe ligger hun og bider i en hovedpude af nydelse En varm sommerdag på stranden.

En ukendt pige beder om solcreme på ryggen. Hun er både sød, fræk og forførende Den enlige mor kom for sent til skolebussen med sin datter. Hun blev ved med at køre efter bussen, der var noget hun ville Den yndigste Indiske pige man kan forestille sig, lå under ham indhyllet i et lagen. Hende fisse var blottet under ham, og han begyndte at slikke Et par er på ferie i Spanien.

Det er varmt og de er svedige. Det første de gør, da de kommer til deres feriested, er at tage et bad. Men er det det hele?? Liderligheden driver af dem i saunaens dampende hede. Hun rider ham, viser sin åbenbare lyst, og ægger ham, til han omsider må give efter En kvinde bliver opfordret til at læse en historie på http: Her fortælles, hvad der vil ske med hende, så hvis du vil vide det, så skynd dig at klikke ind på blind date!!!

Sankt Hans aften år på Bakken vil jeg ikke glemme. Der var en fyr,som var vild efter at komme i bukserne på mig. Men var det gengældt?. Find selv ud af det. Det har været en varm dag, og de aftaler at tage en dukkert. Der er et eller andet i luften - og da de ser, at de andre badegæster er ved at gå så Han begynder stille at bide hende, efter at han havde set hende intenst i øjnene.

Var det nu noget hun brød sig om eller var der lukket. Hun lægger sin blonde g-streng foran ham på dugen inde i restauranten. Han smiler og glider ned under bordet, gemmer sig bag lange dug. En, to, tre fingre presser han op i hende, imens han slikker hende.

Vi havde et stykke tid chattet med hinanden på sexchatten, vi havde endda udvekslet e-mails og billeder, men en dag var chatten ikke not, jeg måtte se ham i virkeligheden. Mie er lige blevet færdig med 1G og beslutter sig til at tage 2G med. Hun bliver helt rundt på gulvet, da hun møder sin nye fransklærer. Snart viser det sig at Mie får brug for ekstra privatundervisning.

Disse timer starter med at han låser døren, og så lærer Mie ellers fransk så det gør noget. Parets lille besøg under bruseren udviklede sig, for paret i den tilstødende kabine kunne følge med i legen, til fælles inspiration Han ville være god ved sig selv, og købte et solkort til det lokale solarie. Hvad han ikke vidste var at ejeren kunne følge med i hvad der foregik i kabinen Som hun sad der i toget, kunne han se hendes strømper Hun åbnede jakken inviterende?

Hun sidder og chatter, optændt på lir. Så får hun kontakt, og da afstanden ikke er for stor, aftaler de at mødes. Mon det går godt?

De havde spillet ølspil, og var godt oppe at køre, især den flotte Louise, var værd at lægge mærke til. Han fik chancen, og fulgte med hende op på hendes værelse? Hun cyklede gennem parken og så en mand som stod og fremsagde vers oppe på bakken. Han tog sig selv i skridtet og hun blev som hypnotiseret.

Hun satte cyklen fra sig og gik op ad bakken mod ham. Det var længe siden hun havde fået pik. Jeg kommer hjem til pigen som hed Pia ca. Hun ville vide hvad der var i den, men jeg bad hende vente!!! Vi satte os til at snakke over en kop kaffe om lidt af hvert og vores "net forhold". Efter en times tid siger jeg til hende, at vi hellere må komme i gang, da det nok bliver en lang aften. Hun danser æggende foran ham. Sangens rytme forplanter sig til hede liderlige bevægelser Jeg var lige vågnet.

Nøgen og med stivert på, da det banker på døren. Udenfor står mit postbud med et brev, som jeg skal kvittere for. Jeg havde nu også en pakke til postbudet. Hun havde en overraskelse til ham når han kom hjem. Hun havde nemlig sørget for en rigtig intim middag. Nu ikke flere afsløringer. Kim kommer tilfældigt forbi, og tiltrækningen opstår. De sidder og snakker over en iste, og hvad der videre sker må du selv læse dig til?

Hjemme i den kedelige flække af en by, møder han sin barndoms legekammerat. Hun er imidlertid blevet voksen og står bag baren. Ude på terassen giver han hende solcreme på. Hun bliver liderlig, og ligeglad med om naboerne kan høre hendes orgasmeskrig, hun vil bare have pik?

Han havde bestilt "en dame", hun var flot, langhåret, spinkel og havde den dejligste faste røv og små struttende bryster, en rigtig lækkerbidsken. Han smiler og glider ned under bordet, gemmer sig bag den lange dug. Han skulle have nogle nye cowboybukser. I tøjforretningen blev han ekspederet af en ren gudinden. Hun gav virkelig en service man ikke finder andre steder. Jeg tror også jeg skal have nye bukser: De har mødtes på chatten. En dag ringer hun til ham, og spørger om han ikke lige kigger forbi.

Deres første møde ender med en våd omgang, men hvilken omgang Han skulle med sin forældre ud til nogle bekendte. Det var ikke lige lysten der plagede ham. Men da han først var kommet der ud, og så nabopigen i stalden, kom han på andre tanker.

Jeg skulle køre en sygetransport. En kvinde skulle køres hjem. Hun talte til mig som om vi kendte hinanden. Da vi kom hjem til hende blev jeg inviteret indenfor. Der stod SEX skrevet i panden på hende, og hvem lader en sådan chance gå fra sig - ikke jeg.

Jeg var blevet student og kørte rundt den sidste aften til vores studentergilde i vores vogn. Jeg sad ved siden af en fyr som jeg havde haft et godt øje til et par måneder. Hans fingre følte pludselig meget ivrigt på min krop. Han havde altid kikket meget efter Rikke. Men havde aldrig haft modet til at gå hen til hende. Da han en dag så hende sidde alene, tog han mod til sig, og det kom han ikke til at fortryde. Jeg havde inviteret en kollega med på min speedbåd. Jeg håbede at hun havde samme lyster som jeg.

Jeg mødte tidligere på min arbejdsplads. Da jeg kom kunne jeg høre at rengøringen var inde på mit mødekontor. Men de gjorde ikke rent. Jeg kikkede ind og så 2 kvindelige rengøringsassistenter slikke hinanden. Det var en varm sommer dag sidst i juli måned, Christina havde sommerferie og lå og nød solen på terrassen, hvor hun lå og læste.

Naboen, Lars var ret lækker, en muskuløs fyr i midten af 20? Hun massere og leger med hendes stive brystvorter, køre derefter hånden ned over hendes mave og videre ned til hendes fugtige fisse.

Ja og naboen han opdager det og hvad mon de så gjorde?? Jeg var næsten 16 år og til fest hos en af mine venner. Han havde en 17 årig søster som var næsten perfekt skabt. Det skulle vise sig at vi fik noget sammen. Alt var handlet ind og hun stod nu i køen ved kassen og ventede.

Bag hende stod en fyr. Køen rykkede nærmere og hun kune mærke hans bule i bukserne. Det ville hun gerne. Jeg og 2 af mine venner var taget til Sjælland, til en koncert med Britney Spears. Efter en halv times tid i en sværm af mennesker kom jeg væk fra mine to venner, men jeg tænkte ikke over det for vi havde aftalt at mødes udenfor efter koncerten hvis vi bar blevet væk for hinanden.

Jeg kiggede ind og så at Britney havde klædt sig af, og stod helt nøgen. Vi havde chattet sammen et utal af gange. Snakkede rigtig godt sammen, og når vi dyrkede cybersex,var det perfekt. De ord han sagde, den måde han tændte mig på, var perfekt. Når jeg fantaserede om at ligge tæt sammen med ham, mærke hans hænder overalt på min krop, mærke hvordan han behandlede mig som en prinsesse, var jeg solgt. Denne historie kan gøre en hel del Jeg skulle i biografen med min kæreste. Allerede mens vi står i forhallen og venter begynder vi at få lyst til hinanden.

Min kæreste går et øjeblik og kommer tilbage kort tid efter - denne gang uden trusser under nederdelen. Vi går ind i biografens mørke og der fortsætter hun med at gnide på min pik. Jeg har nogle fantasier, som min kone ikke ønskede at indfri. For at få en løsning på problemet havde jeg aftalt med min kone at i? Til gengæld blev det kun denne uge, at jeg fik lov til at prøve de ting, som min kone normalt ikke kunne lide. Jeg var med til at renovere nogle boligblokke. Der boede flest ældre mennesker, men jeg fik dog også øje på en kvinde på min egen alder ca.

Efter arbejdstids ophør var jeg ude at få nogle øl med nogle kammerater. Pludselig er der en kvindestemme der siger: Via nettet har han fundet alle tiders frække elskerinde. Hun er til det hele.

Han får ståpik, bare han tænker på hende. Men hvad er det nu, hun vil? Voldtages i hullet mellem de stramme balder. Hvorfor nægte nogen kvinde nogen fornøjelse Vi var på lejerskole og det var en varm sommerdag, drengene var igang med at spille rugby, Julie havde længe siddet og set på Casper, og var blevet lidt våd mellem benene, hun gik lidt væk for at være for sig selv, og mens hun var igang med at tilfredsstille sig selv hørte hun noget, hun rejste sig og så direkte ind i Casper de gik ind i skoven hvor de fandt en lysning hvor de kunne være kun dem sammen.

Han er gift, hun mangler en mand! To bekendte, der oplever noget meget specielt. Og det bliver ikke sidste gang det sker? De kender hinanden via internettet, de beslutter sig for at mødes, og det ender med at de tager på stranden. Det bliver alt andet end kedeligt, da de møder et andet par En hurtig omgang i køkkenet hvor "Jeg ta?

Merete og hendes unger har mødt en ligesindet familie på Kreta. Her kan du læse om, hvordan de to familier finder sammen. We get into the cab. He has secretly told the cabdriver to drive somewhere however far the money will last. He slowly begins kissing my neck and his hand on my knee slowly working up my thigh.

I can feel the heat from the passion and rest my Sidst læst: En novelle om gammneldags opdragelse. Søren var utrøstelig og flæbede videre om sine penge og Ulla slog i bordet og sagde, hvis du ikke omgående holder op med dit flæberi, så skal du få virkeligt få noget at flæbe over. Kom her hen Søren - og han tøffede hen til Ulla, der omgående trak hans bukser ned og smed ham over sine knæ. En mor og hendes datter kommer på grund af datterens fortid, i den situation at de begge ender i sengen, med den samme mand.

Vi har gennemført videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer at jo mere seksuelt ophidset donoren er på doneringstidspunktet, jo højere kvalitet er sæden. Så derfor har vi fundet på dette koncept hvor donor har sin partner med, som skal hjælpe med at øge donors seksuelle ophidselse.

Hun fortalte at hendes mor var optaget på dansegulvet og sagde at hun kedede sig, hun tog mig i hånden og førte mig ud på dansegulvet, vi dansede et stykke tid og hun trykkede sin lille frække krop ind til mig og snakkede som et vandfald.

Efter mange ture på dansegulvet skulle jeg til at arbejde igen, det var tid til at få gæsterne ud i busserne og hjem til deres hoteller.

Læs om hvad der skete på hotellet. Jeg havde i gennem en længere periode mødt meget tidligt om morgenen for at kunne nå alle de opgaver jeg havde liggende. Tidligt om morgenen er godt i vores firma, for der er fred og ro - kun forstyrret af rengøringsdamen.. Nu var tiden kommet. Maja skulle komme på besøg. Jeg gik ned til bussen og hentede hende. Jeg måbede, da hun kom hen til mig. Hun havde bare den perfekte krop, og to flotte faste bryster. Jeg var en fredag aften til fest ved en ven, hvor vi fik godt at drikke og alle var i godt humør.

Læs om hvordan det udvikler sig, Sidst læst: På en helt almindelig mandag eftermiddag, beslutter hun sig til at undersøge lidt om en swingerklub på nettet. Hun opretter en prøveprofil, og pludselig fik hun en privat besked – man kunne åbenbart også gå i privat chatrum, det var ved at blive spændende Jeg vågner tidligt med en glad, forventningsfuld følelse i maven: Det er min års fødselsdag, og jeg glæder mig.

Det er sommer, og meteorologerne har lovet sol og 30 grader. Læs om hvordan hun bliver forkælet på sin 30 års fødselsdag. Da jeg var au pair pige i England viste det sig, at faren var en rigtig frækkert. Det var jeg også. Lilje havde i mange år haft fantasier om sine mandlige lærere, og i dag havde han taget arbejdsbukser og en Nike sweatshirt, Lilje fangede sig selv i at klæde ham af med øjnene og hun rødmede ved tanken.

Læs om Liljes fantasi der går i opfyldelse. Mit hjerte banker, min vejrtrækning er tung og jeg kan mærke din varme krop. Din tunge kilder min hals og mine øjne er lukkede. En fantasi skrevet af en kvinde til sin elsker. Læs om Maria, der har kærestesorger, og skal til Julefrokost med firmaet. Efter en hel uges chat på MSN hvor de begge har været meget liderlige, står han pludselig i døren, lørdag formiddag med en bule i bukserne Et ungt par er netop blevet gift og den romantiske idyl indhyller dem.

Deres tur ned ad kirkegulvet og den ventende limousine, er så forudsigelig, som den slags skal være. Fremme hvor bryllupsfesten skal holdes, bliver de skilt ad. Hver især møder de nu deres egne seksuelle fantasier, som en slags sidste test inden der lukkes og slukkes.

Vi følger først manden blandt svævende kvinder, ekskæreste med hang til voyeurisme og sydhavets ligefremhed. Dernæst følger vi kvinden som letpåklædt ekshibitionistisk varietédanserinde i Paris, blandt pirater under tvang, På afveje i drengenes omklædningrum og som magtfuld dommer der personligt deltager i afstraffelsen.

Nu bekendt med egne lyster er det unge par klar til at feste for deres kærlighed. Det er tirsdag morgen, og hun skal en tur ned og have massage.

Da hun skal ind til massøren, kommer hun i tanker om at hun har meget små trusser på. Massøren går i gang med at massere hendes lår, og kommer til at strejfe det hellige sted På rideskolen, har den 20 årige pige meldt sig til aftenfodringen, som hun plejer at klare alene. Pludselig står den flotte ridelærer, Tommy i døren og spørger om han skal hjælpe hende..

Hun lægger op til ham og sammen går de ned på skolens toilet og der hygger de sig sammen. Han kommer på besøg og lidt efter lidt forlægges legen til hendes seng, hvor han leger med hende og hun villigt underkaster sig. Hver anden mandag kommer du forbi, og hver anden mandag sker der det samme, men det bliver aldrig kedeligt. I sidste weekend var han alene hjemme. Han hørte jeg en stemme som råbte ”Hej Jørgen”, og Charlotte kom ridende på sin hest.

Det er solskin og varmt, og de sætter sig ned og snakker, og efter et stykke tid i solen spurgte hun pludselig om det var ok at tage t-shirten af.. De sad og spiste på Café Ministeriet i det centrale Aalborg, og glædede sig til Tim Christensen koncerten.

Han får øje på en mørk skønhed, lidt ældre end ham selv. Det viser sig at hun også skal med til koncerten. En helt alminde søndag formiddag, tændte han sin computer, og mødte en kvinde på nettet.

Han finder en MSN kontakt, og finder ud af at de bor lige i nærheden af hinanden Vi var på web-cam og ventede på, at hendes forældre skulle tage afsted, herefter kunne vi hygge os. En ny studine kommer ind i klassen - virker meget egocentreret, og ikke rigtig til at snakke med.

En dag er han ude at løbe en tur, og finder hende på en bænk, med tårer i øjnene. Det viser sig at hun er gået fra hendes kæreste, og har brug for hjælp med at flytte Min frække fantasi er noget med at vi ligger ved siden af hinanden. Vi kigger på hinanden. Resten må du læse dig til. Det var blevet ferie. Min kone, Else og jeg, vi er et ægtepar i begyndelse af 50´erne, skulle holde camping-ferie i lejet vogn i det sydlige Europa.

En aften trækker Else trusserne til side, og siger at han gerne må lege med hende. Den første firmafest i det fusionerede firma, gav et ekstra sammenhold blandt de gamle kolleger. Kalles mangeårige assistent, Hanne, skifter status i virksomheden og det får indflydelse på dagligdagen. Vi prøver at forny vor samliv, ikke noget med, at vi vil deltage i gruppesex, trekanter el.

Min kone Else, elsker jeg fuldt ud lige så meget, som den dag vi blev gift for mange år siden, måske mere. Vi er blevet modne og tænker måske mere over tingene. Vi prøver rigtig mange ting, bl.

Min dejlige kones frække snak foranlediger mig til at fortælle min fantasi om hende med en anden kvinde. Forstudie til badmintonkamp Sidst læst: Jeg overraskede min kæreste med lidt grønt..

Opvarmning før badmintonkamp udviklede sig til mere end. Vi mødtes sidst på aftenen og var taget hjem til ham, hvor der ventede mig en skøn oplevelse. Arbejdet som jordbærplukker er mere interessant, når man har en god arbejdskollega. Jeg var sygemeldt og havde forbandet ondt i ryggen. Jeg fik adressen til en massør af en arbejdskollega. Da jeg ringede op og bestilte en tid, blev jeg modtaget af en grov mandestemme. Hvad havde min kollega logget mig ud i???

En aften i byen med min veninde lærte mig, at også drengerøve kan yde. En dag i den lokale badmintonklub, efter træning skal han ud i bad for at køle af. Pludselig hører han døren til omkældningsrummet gå op, imens han er i bad En dejlig nat efter badminton Sidst læst: Han har lige været i bad, og er ved at lave pizza, da han får besøg af et Jehovas vidne Sidst læst: Et par´s oplevelser på flyet til Hong Kong Sidst læst: Under et ophold op hotel i Berlin mødte jeg en noget forvirret gæst - eller var det med fuld overlæg??

Bliver det ved fantasien? Han tager ud for at hilse på den nye rengøringsassistent. Det er varmt, og badesøen frister. Han er lige blevet skilt. Da ensomheden plager, opsøger han gamle venner, Deriblandt en ex svigerinde. Han er på vandretur, og vil have sin madpakke. Men bordet er optaget af en pæn buttet dame.

Han skal reparere sommerhus på Samsø. Det bliver rigtig varmt, og han tager til stranden. Så hende for første gang. Skulle have morgenkaffe, og havde rundstykker med. Han havde været forelsket i hende i skolen. Nu skulle de på telttur med vennerne. Mon hun ville lægge mærke til ham? Da han lokker til opgangen, ser han en sidde sammenkrøbet. Nej, en velklædt ung dame, der skal besøge moster, som ikke er hjemme.

Hun førte sin hånd ned mellem sine ben og langfingeren forsvandt langsomt ind i kussen på hende. Hun spredte sine skamlæber med fingrene og legede med sin klit.

Vi var ikke alene, men jeg kunne ikke lade hver med og røre ved hende alligevel, hun var vild ophidset, og kom flere gange i mens vi var på badecenteret. Hævnen var sød da vi kom hjem, og jeg nød det i fulde drag. Læs historien og find ud af hvad der skete.

Dropper charterferien for det varme danske forår. Vil der ske noget? Og hvad vil der ske? René tager til strander og finder en plads oppe i klitterne. Efter et bad falder han i søvn, men vækkes af 2 skønne piger, som han har lækker sex med Hun var ved at lave lektier, men kørte træt i dem. Hendes sambo kommer hjem, og han spørger om de skal lave mad sammen.

Jeg skal hen i frisørsalonen, hvor jeg plejer at blive klippet, i dag er det Anne. Det har hun gjort før, men pludselig er gnisten der og selv om jeg ikke regner med noget får jeg senere en sms, der fører til et møde i salonen efter lukketid Min veninde ringer på et ubelejligt tidspunkt og beklager sig over sin kæreste.

Jeg er godt oppe at køre og får den idé, at hun blot skal sættes igang. Jeg instruerer hende i samlejets hemmeligheder, men hun ved ikke, hvorfra min meget livagtige inspiration kommer. Lørdag morgen tog mine forældre tidligt af sted til et badmintonarrangement i Århus og troede, at den hellige grav var vel forvaret, da kæresten sov i stuen og jeg i mit ungpigekammer. Men noget andet skulle vise sig. Mens jeg snakkede i telefon med min veninde får jeg pik og orgasme De havde gejlet hinanden op under forberedelserne til den fest, de skulle holde.

Under festen fantaserer hun om følgerne af dette og da gæsterne var gået havde de samme idé. De får øje på hinanen ved en fest, kredser om hinanden, søger hinanden og går derfra En ung, kvindelig studerende har i længere tid begæret sin dragende engelsklærer i al hemmelighed, indtil de en dag er alene i klasselokalet og en tillokkende chance byder sig for at få afløb for det brændende begær og utallige fantasier, der har domineret hendes tilværelse; men der findes jo ikke nogen beslutninger uden konsekvenser, så når alt kommer til alt, skal hun så holde sig til drømme og ønsketænkning eller satse alt og gå hele vejen?

Da hans kæreste faldt i søvn ved festen, fandt han en anden pige - det endte med gensidigt håndværk Sidst læst: Hun mødes igen med sin allerførste elsker. Der er gået seks år, og de er begge noget mere erfarne. Han er desuden blevet omskåret, og det er nyt for hende.

Jeg er single og det irriterer mig, at Line altid skal gøre sig bemærket med den lummer bemærkning om mit sexliv, som diskuteres livligt, når vi er sammen.

Sidste weekend fik jeg effektivt lukket munden på Line, da jeg vendte hendes egen bemærkning direkte mod hende selv. Søren møder Jessica, da de bor på samme hotel. De følges hjem fra byen og ender på hendes værelse. De har begge stor lyst til hinanden, og snart ender de i sengen. Her byder hun ham på et par spændende overraskelser. Konen vil have en stor pik, hendens mands dur ikke til noget. Så han er med på at de skal have en fyr med kæmpepik med hjem Sidst læst: Kirsten på 45 og Linda på 21 arbejder sammen, og som så mange andre piger snakker de om fyre, forventninger og oplevelser.

Linda må fortælle om sine skiftende fyre, og Kirsten kommer gerne med sine erotiske erfaringer med sin elsker. Uventet for Kirsten bliver hendes egen søn en del af de detaljer, som hun trækker ud af Linda. Hun havde lovet at tilberede en middag ti sin kæreste, som er en rigtig dygtig kok, men noget går galt under tilberedningen. En dreng og pige nyder hinanens selskab. Udenfor nyder en 3 person deres optræden. Allerede om morgenen, da jeg vågnede, var jeg stang liderlig, men jeg måtte vente helt til aften, før jeg fik forløsning.

Jeg havde endda opfordret min mand til en omgang i bilen. Ung sex når det er bedst, og så tænder novellen Sidst læst: Susan ved, at hun og hendes mand Claes altid taler godt sammen efter god sex. Mens han læser alle reklameaviserne, går hun i bad, barberer sig og trækker i sit raffinerede, røde lingeri. Tilbage i stuen bliver Claes overrasket over at se hende så lækker. Susan vil tage initiativet denne aften.

Min kæreste havde været udsendt med militæret og jeg aftalte med hans bror, at han skulle sende min kæreste hjem, da jeg ville overraske ham.

Susan og Jesper chatter med hinanden på Messenger, mens de tilfredsstiller sig selv for åbent webkamera. Senere på dagen, da Claes kommer hjem, har Susan overraskelser til ham. På lejrskolen vil jeg kneppe Marie, men min kæreste vil også være med. Og jeg må "bestikke" Camilla, min historielærer, for at få Min forlovede ville have lov til at prøve Alexanders hestepik, mens jeg skulle se på. Hun fik den i alle huller inden han blev sendt væk.

Det kan være varmt at male, og så må man smide lidt af tøjet. Det får de det ikke mindre varmt af, og snart kaster de sig over hinanden. En kort lille historie om hed og spontan sex mellem to, som ellers skulle male. Jeg havde forberedt en god middag og en hed nat til min mand Jeg gør hende klar til at lade hendes eks deltage Min nye date og jeg blev overrasket i klitterne, han fik lov at være med og bagefter tog vi med til hans sommerhus hvor hans kone deltog i festlighederne Sidst læst: Min kone tilbød at sutte min pik - efter et vildt ridt endte hun med at sluge en kæmpeladning sperm..

Når to trængende modne mennesker finder hinanden på Victoriamilan Sidst læst: Det lykkes at forføre Dorte og få hende med hjem og om morgenen går både hun og min mor rundt uden tøj Sidst læst: Han må kysse mig som folk i nærheden ikke opdager hvad vi laver Sidst læst: En historie om det at nyde at drille og drive kvinden til vanvid. Hun skulle låne en bog der hed "hot sex" - og det gav bibliotekaren hende op ad reolen. John var ven med Saras storebror, da hun er 15, forelsker hun sig hemmeligt i John, men taber forbindelsen og møder ham 2 år senere tilfældigt, hvor kærligheden endelig bliver fysisk.

Husven søges sprøjtende fisse -

He slowly begins kissing my neck and his hand on my knee slowly working up my thigh. Inden længe ligger hun og bider i en hovedpude af nydelse At se hans nosser trække sig sammen, og se ham rytmisk pumpe mine kones fisse op med hans sæd, samtidig med at hun stønnede sin orgasme ud i stuen. Min tunge roterede om det glatte pikhoved, hvilket fik Keld til at stønne heftigt: Resten må du læse dig til. G og har været kærester i et ½ år.

: Husven søges sprøjtende fisse

Husven søges sprøjtende fisse Denmark call girls liderlige patter
Husven søges sprøjtende fisse 260
Husven søges sprøjtende fisse Hvis du vil vide hvilke det var, så må du hellere læse historien. Han vendte sig om på ryggen og tog fat i min hofte og guidede mig op over skrævs på ham. Inden længe ligger hun og bider i en hovedpude af nydelse Jeg må have faldet i snak med pigen, og så var vi gået ind for at sove. Hun opdager hvad der sker, men inden hun når at sige noget, griber Maria fat i hendes hår og tvinger hende tilbage til hendes fisse. På skift gik fyrene hen og rørte ved en af pigerne. Uventet for Kirsten bliver hendes egen søn en del af de detaljer, som hun trækker ud af Linda.
SAMTALER FRA SWINGERKLUBBEN RIKKE SOLSKIN 563
SPERM PÅ BRYSTER STIV PIK 647

Og i en af disse forgår just dette, jeg beskrev før. Manden ligger i 69 stilling under konen, og er de placeret henne ved kanten af sengen, så elskeren kan kan komme til med sin pik. Efter at have fået suttet pikken lidt af den anden mand, trænger han op i konen og knepper hende, til han sprøjter op i hende, ud over hendes røv og også lidt ud over manden nedenunder.

Konen rejser sig nu lidt op, så manden kan komme til at slikke hendes kusse og røvhul, hvorefter han rejser sig, og selv stiller sig bag konen, knepper hende og så selv sprøjter ud over hendes røvhul. En dejlig fræk ægte amtørfilm Det er for lækkert et senarie[; ]. Men jeg er helt klart tiltalt af at være ham der tager konen, er det en film der findes, eller er det fantasi?

Dette er en filmklip, som jeg har, et af de bedste amatør bi-film Kontakt mig på tiger jubii. Jamen dog jamen dog Cecil det ka da godt ske at de sys det er nasty xD men hvad fanden planter er skuda lige så godt som alt andet bare spør Imposter ;P.

Jo planter er altid godt især hvis man stopper dem helt op i ennetarmen og drejer dem rundt det kilder rigtig godt. Den leg med 2 mænd hvor den ene slikker begge, er nok det dejligste, for os bull, altså jeg knepper konen og du slikker os begge, så skriv.

Min kæreste syntes at vi skulle prøve at have en mand med i sengen, jeg blev noget forbavset da det var en af vores venner, hvor han er Bi. Min kæreste der aldrig sutter pik sagde at vennens pige ville sutte mig hvis jeg ville lege med. Det var noget af en oplevelse at sutte ham, først kuglerne i munden med en slap pik i hovet og så sutte pik til han kom i munden. Der skulle mere til inden jeg fik suttet, vi kneppede, først mig så ham, min kæreste i numsen, hvorefter jeg slikkede hendes hul rent.

Siden har jeg også slikket ham ren efter at havde været inde — nu er det vildt spændende når vi leger og det er blever til mange omgang blandet sperm. Ved ikke lige hvad der sker, men mit indlæg bliver vist under hanrej, Jeg ville skrive til hanne at det lyer som en god oplevelse, og hvis i mangler en ekstra mand, kommer jeg gerne. De første par gange han kom hos hos, "delte" vi min kone, dvs. Det var til stor fornøjelse for os alle tre. Min kone havde en fantasi om at blive kneppet i en sandwich, altså med husvennen i hendes fisse og jeg i hendes bagerste hul.

Igen til stor fornøjelse. På et tidspunkt under et af hans mange besøg, nåede vi kun til sofaen. Min kone lå på knæ mens husvennen kneppede hende bagfra. Jeg lå på ryggen og suttede på hendes hårde brystvorter, mens hun gned let på mit stive lem. Husvennen og jeg lider ikke direkte af berøringsangst over for eget køn, men er hverken homo eller bi. Men under denne seance kravlede jeg længere ind under mig kone, med tanken om at hun skulle suttte mit lem. Dette betød også at jeg kom til at ligge lige under hendes fisse, hvor husvennens tykke pik kørte som et stempel frem og tilbage.

Jeg begyndte at massere min kones klitoris, og kom uvilkårlig til at ramme husvennens lem i ny og næ. Jeg blev lidt i tvivl om, hvad han egentlig ringede for, så jeg sagde: Hans frække ord sendte hede lyn gennem mine brystvorter og ned mod min fisse. Uuhh han var vist en farlig fyr, så jeg svarede med en let leende stemme: Hans varme stemme smeltede mig nærmest: Her sad jeg alene hjemme, og jeg var nu så liderlig, at jeg var bange for at min stemme ville afsløre det: Jeg var målløs — hvor vidste han det fra?

Hans dybe stemme fik min krop til at snurre: Jeg har stiv pik bare af at tænke på dig i det sæt". Jeg kunne næsten ikke sige noget sammenhængende, men fik da fremstammet: Hvor er du nu? Så skal vi kneppe hele aftenen, nu du alligevel er helt alene hjemme. Du er garanteret allerede liderlig efter min pik, så gør dig klar, som jeg har sagt" hvorefter han lagde røret på. Jeg stod dirrende med røret et stykke tid, før jeg samlede mig og tænkte helt febrilsk på, at han kom her.

Jeg fik hurtigt ryddet af bordet og stod på badeværelset kort tid efter for at gøre mig klar, mens tankerne kværnede rundt i mit hoved om, hvad i alverden der mon foregik omkring mig. Havde Keld snakket med John eller hvad?

Jeg forkastede straks tanken. John ville aldrig kunne holde sig i skindet, hvis han vidste, at jeg havde kneppet med Keld til brylluppet. Han ville have fået mig til at fortælle alt om, hvordan jeg var blevet kneppet, og om Kelds pik var stor, om jeg havde slikket pik og alle detaljer, plus han ville have kneppet mig, som jeg fortalte ham hvad Keld havde gjort det ved mig.

Hvor vidste Keld så om mit negligésæt fra? Jeg havde fået sættet af en husven der besøgte os en periode et årstid forinden, men troede ikke på, at han kendte Keld. At John var på kursus, kunne han jo have fået at vide af brudgommen, men hvor fanden havde han fået alt det andet at vide fra?

Jeg tørrede mig og lagde en halvkraftig make-up, før jeg dirrende af spænding og liderlighed fandt den røde bundløse trusse med sort blondekant frem, den ligeledes røde spindelsvævs tynde bh med hullerne, der tillod mine spændte brystvorter at være helt synlige. Jeg fandt en sort blondehofteholder, et par sorte strømper med søm, samt det røde gennemsigtige negligé frem og klædte mig på og fuldendte det med de 8 cm højhælede røde remsandaler.

Jeg stod dirrende foran spejlet og studerede mig selv. Uhhmm, jeg slikkede mig selv om munden — jeg var virkelig blevet liderlig af forventningen nu og over, at jeg sådan stod frækt udklædt — helt alene, uden at John var til stede for en nærmest helt fremmed Tyr.

Jeg sikrede mig lige, at sømmene på strømperne sad helt lige, før jeg gik ud og fandt en flaske hvidvin i køleskabet og skænkede mig et glas op, som jeg skyllede ned for at få nervøsiteten lidt i ro.

Jeg fór ind vores soveværelse for at bære vores kneppemadras ind stuen og fik den stillet bag døren, og lo indvendig over, hvor skamløst den handling jeg var i gang med egentlig var. Det var jo helt tydeligt en accept af, at jeg ville kneppes af ham. Jeg gik ud igen og skyllede et glas vin mere ned, før jeg gik ind og lagde et kraftigere lag læbestift på, så mine læber glinsede frækt og sensuelt, og mit kindrødt fik også en ekstra pålægning, inden jeg gik ud i køkkenet og så på uret.

Der var nu gået over en halv time siden Kurt ringede, men samtidig hørte jeg en bil køre ind i indkørslen. Mit hjerte hamrede helt vildt, og jeg følte en hedetur strømme gennem min krop. Jeg kunne næsten ikke synke, da det ringede på fordøren, men jeg skyndte mig derud og stod dækket af døren, da jeg åbnede.

Keld stod der og så forbandet dejlig ud, han var særdeles muskuløst kraftig, og hans hvide skjorte spændte stramt over hans flotte brede bryst.

Han kom hurtigt ind og så ivrigt på mig, rakte mig en stor buket røde roser og udbrød smilende til mig: Du ser super fræk ud i det sæt der". Han spændte hurtigt ugenert bukserne op og krængede dem ned over lårene og afslørede sin store stive pik, mens han kommanderede: Ned på knæ Mona, jeg er fandme skide liderlig og vil have en super fræk velkommen hilsen af dig".

Jeg følte et hedt gys fare gennem mig over hans iver, men satte mig alligevel straks på hug foran ham og sugede hans hårde lækre pik dybt ind i munden. Min tunge roterede om det glatte pikhoved, hvilket fik Keld til at stønne heftigt: Hans salte hede spermsprøjt pumpede hårdt ind i min mund, mens jeg onanerede pikken hedt. Han lo heftigt, da de sidste spermdråber gled ned i min hals, og han trak mig op og stønnede: Han kyssede mig, og hans ivrige tunge skød dybt ind i min mund.

Uuh, jeg elsker en god kysser, og det var Keld. Vore tunger snoede sig om hinanden og legede våde mod hinanden, mens hans sperm vandrede rundt i vore munde. Han krammede mine røvbalder heftigt, inden han slap mig og trak bukserne op og knappede en knap. Jeg lo og gik foran ham ud i køkkenet og spurgte om hvidvin var ok, og det svarede han hurtigt ja til.

Jeg fandt et glas frem til ham og skænkede op, og satte flasken tilbage i køleskabet igen, før jeg vendte mig om. Jeg så, at han stod og så interesseret på vores køkkenspisebord, mens jeg gik over og rakte ham glasset, og vi skålede, før han ligesom i tanker spurgte: Vi kiggede på hinanden og med et nik gav hun sin accept til at vi begyndte en leg lige midt i bussen. Tanja tager et smut i solariet. Den syntetiske atmosfære af sol og sex giver hende lyst til pik.

Skal hun onanerer der under de glødende lamper? Jeg holdt nytårsaften - en stor fest. Smokingen var taget frem ligesom værtrollen var pudset af. Jeg havde kun været kæreste med min kæreste i 3 mdr. I nat ville hun have sex under festen.

Vi endte på badeværelset, da det var det eneste ledige rum Min kæreste havde en veninde på besøg. Åh nej tøsesnak hele aftenen, og jeg havde lovet, at være hjemme. Det gik dag helt anderledes end jeg havde forventet. Begge piger var stadset ud Det var meningen, at de skulle til stranden, men deres veninde, gennem hvem de havde lært hinanden at kende, måtte melde afbud. Derfor måtte de blive hjemme. En sød lille historie om to mennesker, der er i færd med noget meget almindeligt.

Historien taler næsten for sig selv. Den kunne såmænd handle om dig og mig. Kom ikke og sig, at de tyrkiske kvinder er kedelige under alle deres gevanter. Denne fyr her, der var på overarbejde fandt ud hvad den tyrkiske rengøringskone virkelig duede til. Hendes mand havde nemlig bedraget hende, så hun var ude på at tage hævn. Jeg var på et 3 dages kursus, som faktisk var frygteligt langt og trættende.

Vi boede på et hotel midt i byen, og om aftenen var vi nogle stykker, der spiste sammen. Jeg sad til bords sammen med Torben, der var en af vores instruktører. Han havde de dejligste brune øjne. Senere vil de andre i byen, men jeg er for træt og vil op på mit værelse. Torben tilbyder en genstand på sit værelse. Jeg satte mig i en lænestol og Torben lagde sig på sengen og tændte for fjernsynet. Han zappede rundt indtil en nøgen. Ja Ja nu skal vi ikke afsløre for meget. Det unge par har købt et ældre hus, hvor der skal laves en del malerarbejde.

Til hjælp har de fået en af konens venninder, men det er ikke malerarbejde de hygger sig med den dag. Min udenlandske penneveninde, som jeg havde kendt i mere end 5 år, inviterede jeg på interrail. Det var for at vise hende nogen af Europas seværdigheder, men også for at hun kunne få trænet fremmedsprog. Der skete nu også, og det er især det historien handler om, helt andre ting, men dem må du enten forestille eller læse dig til. Jeg var single og var indbudt til at være med, jeg blev sat overfor en ung fyr som hedder Christian, vi sidder og hyggesnakke under maden.

Så slår bruden''s far på sit glas, og jeg taber min serviet på gulvet. Vil du vide hvad der videre skete under talen må du læse den færdig selv. De mødes på stationen, og er begge to meget varme på hinanden. Det kan ikke gå stærkt nok med at finde et sted, hvor de kan få afløb for deres indestængte liderlighed.

Vi var på en lang vej hjem efter et familiebesøg, da min mand pludselig foreslog at køre en mindre befærdet vej. Jeg har en aftale om en middag med kontorets mest sexede pige. Jeg har købt ind til bøffer og rdvin, da hun ringer, at hun ikke kan spise med alligevel. Jeg satte mig for at spise mine bøffer selv. Så ringede det på døren. Der stod en pige på min trappesten - hun var gået forkert, men hun delte mit måltid og bød sig til som dessert.

Så ringede det på døren igen. Kim var ude hos nogle venner. Da han skulle hjem til kæresten, blev det heftige kolde snevejr ude, erstattet med heftig uventet sex ved hjemkomsten De sidder på en bænk og får en øl hver. De kysser hinanden og zap så befinder de sig i en tidslomme, hvor tiden står stille for alle andre end dem. Zap - var det hele en drøm eller ligger der mere bag.

Hvad gør man, når det ikke er rart at sove alene? Finder en natteven på Internettet - men hvad så, når han har glemt kondomerne og safterne stiger????

Måske er der en løsning lige for Sidst læst: De har biologi i klassen, emnet er samleje, men læreren er tør og kedelig at hører på. Pludselig fanges hans interesse, af klassens skønneste "sild". Hun er så dejlig, at det går lige ned i "ynglekæppen", og han må ud på toilettet, for at lette trykket, men "silden" vil det anderledes, og det er absolut ikke dårligt!

Simon er på besøg i nudist kollektivet, hvor hans storebror bl. Simon har aldrig været sammen med en pige før, om det ændrer sig, kan du læse mere om. Solvej er taget på sexkursus i sommerferien, hos en ældre gift mand. Han vil lære hende om sex mv.

Følge Solvejs oplevelser og hvordan hun hurtigt bliver modigere. Sanne har haft en dejlig drøm. Hun er varm, og da hun opdager, at kæresten vist også drømmer, vækker hun ham på den dejligste måde. Har hun så fået nok? Det er Fredag, forår, solen skinner og jeg har fået tidligere fri. Hvad kan være mere dejligt end at komme hjem og få en liderlig velkomst af kæresten. En net kontakt udviklede sig til: Romantik, sensuelle kærtegn, ophidsende massage og hed liderlig sex Efter et tip fra basserne fik soldaten fed fisse og penge til hjemrejsen?

De var ude at køre en tur, men det bliver hurtigt for varmt, for hende, så hun begynder at smide kludene, på opfordring. Hvad mon det udvikler sig til. Naboens nye hjemmehjælper er en dejlig godte. Kan han komme i kontakt med hende, og er hun ligeså fræk, som hun ser ud til - eller måske frækkere? Johnny gør et forsøg - læs hvordan det går. Hendes kæreste har ovetalt hende, og nu har hun for første gang prøvet at trække i strømper og strømpeholder.

Da han ser hvordan de sorte blonder på den mest sen-suelle måde omkranser hendes mis, kan han ikke længere styre sin liderlighed. Det er netop denne situation hun ønsker at bringe ham i, og ret hurtigt kan han ikke nø-jes med at kigge. Alle kvinder burde nok prøve at lade deres mænd se dem i rigtige strømper og en smart lille strømpeholder. Det er lækkert at mærke, hvordan man på den måde kan gøre fyren fuldstændig vild.

Min kone og jeg fik anvist en ugenert sted på campingpladsen. Der var kun en nabo, men sikke en nabo. Han kunne holde os beskætiget. Mette inviterede ham med på stranden, hvor de hyggede sig hele dage. Da de skulle til at komme hjem ad, spurgte hun om han ikke ville med hjem og have en øl? Det ville han da gerne. Han var til nytårsfest for år Sara og han sad og snakkede, om hvor tarveligt det var at de andre var blevet så fulde.

De gik en tur i parken for at trække lidt frisk luft, mens deres hænder fandt hinanden. Sara stoppede hans talestrøm med et kys, tog hans hånd og førte den ned mellem sine ben. Hun havde ingen trusser på. Enlig mor tog en beslutning om, at hun og børnene skulle på ferie i år.

Hun begyndte nu at dagdrømme om, hvordan det ville "gå" med de græske guder. Efter ankomsten de fik deres telt, og hun kiggede rundt for at se, om der var enlige mænd, men hun blev snydt. Den eneste som viste interesse for hende var?? Jeg ser på dig, mens du kigger ud af vinduet. Hvor er du dejlig. Jeg går nu hen til dig, og du vender dig om, mens du gør små bevægelser med underlivet.

Jeg knapper nu din skjortebluse op. Sådan begynder denne lille søde historie. Hans kone var begyndt at gå på forskellige personudviklingskurser, der i blandt også nogle der omhandlede det sexuelle. En dag kom hun hjem og bad ham skrive fem punkter ned, som han godt kunne tænke sig opfyldt, så de fik et bedre sexliv. Hvis du vil vide hvilke det var, så må du hellere læse historien. Hun skulle med bussen hjem.

Det havde været en lang dag i sommerheden. Bussen var prop fyldt. Hun kommer til at stå mellem 2 flotte fyre, der bliver mast ind mod hendes krop, og her udvikler det sig.

Her fortæller en mand om sin sex debut som 15 årig og hans ungdomsminder. Konen skulle til julefrokost. Han var lidt nervøs, da hun var en rigtig flot kvinde og altid blev så kærlig når hun fik noget at drikke. Men da han skulle hente hende, stod hun og gyngede på fortovet med en anden dame, de skulle lige køre hende hjem. Han var nød til at følge hende op, så det endte med en godnat øl hos hende? Efter at de unge mennesker, har hygget sig sammen med svigerforældrene, foran "husalteret", beslutter de sig for at gå i seng.

Det bliver dog ikke til megen søvn, men derimod skøn elskov! Man kommer til at tænke på sangen med følgende tekst: For de har det noget så skønt! Pia er blevet fuld og bliver kørt hjem af en taxa. Heldigt for taxa chaufføren, at han hjælper hende ind. Pia bliver nemlig altid så liderlig når hun er fuld? Helle er alenepige og skal i aften se en erotisk film i tv.

Oplev her hvilken scene der fik Helles underliv til at krible. De står i køen til biografen, og kan ikke holde fingerne fra hinanden. Mørket sænker sig og filmen starter.

De er heldige, der sidder ikke nogle lige i nærheden, så de får ikke set meget film. Hun havde været alene i et halvt år nu. Nu lå hun på sin seng og stimulerede sig tæt på udløsning, da hun pludselig blev afbrudt, men af hvad?.

Læs selv videre, hvis du tør!. Jeg var på besøg hos min og hans nye kæreste, Dorte, i deres sommerhus. Væggene var papirtynde, og jeg kunne høre alt, hvad de lavede. Der blev onaneret en del i den uge, men læs endelig mere selv.

Jeg var taget alene på skovtur. Det var en dejlig varm dag. Nu bliver man jo bare så liderlig af at smøre sig selv ind i solcreme, men det blev der hurtigt gjort noget ved.. Men var det virkelighed eller bare en drøm? Find selv ud af det ved at læse historien. Han havde altid haft en forkærlighed for kvinder i skind og læder. Ikke noget med nitter og den slags. Kun ganske blødt skind og læder. En dag er han så på værtshus sammen med en kammerat i Silkeborg.

Der står hans drømmepige jo. Mon han får kontakt med hende. Det må du jo finde ud af, hvis du læser historien. Hun klæder sig af og lægger sig i underkøjen, mens hendes mand er på toilettet.

Da han kommer tilbage og tager sit tøj af, bliver hun opstemt af at se hans maskuline og veludrustede krop. Han smutter ned i køjen til hende, og han kæler for hende, så hun hurtigt må overgive sig. Hun har en lille overraskelse til ham, som kun gør det hele lidt mere pikant. En lille drøm fra en kvinde om, hvordan det vil være at have sin elskede hos sig, lige nu. Hans datter havde fået lov til at holde fest for et par venner.

Da festen var godt i gang manglede de sodavand. Faren ville gå ned for at hente det til dem, da han var på vej tilbød Julie at gå med ham, hvilket han ikke havde noget imod.

Da de var kommet ned i kælderen gik der lang tid inden de kom op igen. Hvad der skete dernede kan i selv læse. Tja - har man flair for tal og selvangivelser, kan det måske føre mere med sig. Spørgsmålet er måske, hvem der udnytter og hvem der bliver udnyttet.

Hvad kan der ske, når elevatoren sætter ud, og man er spærret inde med en læge i gudeskikkelse? Kan han sin førstehjælp - eller har han studeret den kvindelige anatomi?

Og hvad mon protøren tænker? Hvad mon der kan ske, når der er damefrokost i byen, konen ikke er hjemme og naboens kønne kone har en veninde på besøg. Han skal deltage i 'Copenhagen Marathon' og har udset sig et lækkert skår med de rigtig former, som han vil følge i diskret afstand.

Mon hun opdager ham, og hvad mon det ender med. Prøv at forestille dig, at du ligger og lytter til noget dejligt musik. Man svømmer næsten helt væk nogle gange, og det gør denne fyr i historien også. Især når han hører opera med en bestemt kvindelig solist, bliver han erotisk opstemt. Hans kæreste gennem 5 år er gået fra ham.

Efter en lille måneds tid skal han til fest og møder sin gamle barndomsveninde. De følges ad hjem og støder ind i et voldsomt regnvejr. Det ender med at han går med hende op og får et varmt bad og??.

En ung mand har besøg af sin kæreste. Hun bliver fuld, for næste dag kan hun slet ikke huske, hvad de har lavet.? Han sidder på sit arbejde og surfer lidt på nettet. Han kommer ind på en sexchat, og logger sig på som "Blowjob ". Efter lidt chat, bliver han kontaktet af "Q32kbh". De aftaler at mødes i skoven, i Holte?

Klæder skaber folk siger man, men kan klæder også snyde folk? Han har set efter en bestemt pige i et stykke tid. Endelig får han kontakt, bliver det en happy-end - eller?

Da husvennen skulle kneppe hende, måtte hendes mand hjælpe husvennen med at få pikken op i konens, efter pikkens størrelse at dømme, ALT for lille fisse? De har mødt hinanden på chatten.

Chatten om sex, og skal nu mødes for første gang. Her starter kvindens fantasi, hvor hun får opfyldt sine dybeste drømme, og mere til. Første gang jeg rørte ved en fisse og prøvede at kneppe var sammen med min kammerats søster. Hun var god, men der var en anden som var endnu bedre.

Hvem mon det var. Hun har modtaget en stor pakke med posten på sit arbejde. Den indeholder noget rødt nissepigetøj, som hun bliver bedt om at tage på, men der var mere i pakken. Hvad mon det var. Nytårsnat skulle vi alle sove sammen i samme mørke rum. Vi legede en leg den nat i mørket. På skift gik fyrene hen og rørte ved en af pigerne. Han skulle så gætte hvem det var. Gættede han rigtigt fik han en præmie?. Jeg tror nok at de fleste par genkender det, som denne lille historie handler om.

Nemlig, når man først får børn, så bliver sexlivet meget nemt rutine. Det bliver der gjort noget ved i historien - og børnene kommer først sent hjem næste dag. Jeg er en varm liderlig pige, som trængte til noget Pik. Så jeg besluttet, at jeg ville barbere hårene af fissen, inden jeg tog i byen, for at se, om jeg kunne være heldig at få noget i aften. Efter badet fandt jeg noget lækkert tøj frem, men jeg glemte en enkelt ting, vil du vide, hvad det var, må du læse den færdig Julemanden fik den En flot kvinde satte sig på hans skød og ønskede at han kom forbi hendes hjem nytårsaften.

Hun ville nemlig give ham lige netop det som han kunne li?. Jeg havde aftalt med nogle af mine venner at vi skulle holde nytår sammen. Desværre blev ham der skulle holde festen syg. Jeg besluttede mig derfor at tage ned i 'Gaden'. Der mødte jeg en gudinde. Kom der mon noget ud af det.

Hun har lånt sin brors bil og kører lidt rundt i den. Da hun har kørt et stykke tid, bliver hun stoppet af politiet. Der var nu ikke noget særligt galt med vognen, men hun spørger, om de kender vejen til stranden. Det gør de og senere møder hun den ene af dem igen. Hvor uheldigt kan man komme afsted nytårsaften? Først går tiden - og hvor var det nu festen skulle være??

Denne unge mand må se i øjnene, at aftenen ikke kommer til at forløbe helt som planlagt, men mon det dog er så galt? Da hun kommer hjem fra arbejde er hoveddøren mod forventet låst. Er han ikke hjemme?.

Hun låser døren op og hører lyde inde fra stuen. Da hun forsigtigt kigger ind ser hun sin kæreste nøgen og godt i gang med at onanere? Et slag poker en sen nattetime med en tørstig chef, udvikler sig til gennemknepning af konen.

Kan hun tage dem begge i samme hul? Fyren her går på efterskole, da han i en ferie kommer i kontakt med en pige via chatten. De udveksler tlf-numre og holder kontakten til sommerferien, hvor pigen så får lyst til at komme forbi i en uges tid. Det udvikler sig og? Han bliver inviteret med til hans vens lillesøsters fødselsdag. Der møder han hele vennens familie. Der bliver drukket og danset en hel del. Han danser en sjæler med vennens storesøster. Hun visker i hans øre: Da han endelig finder værelset, åbner han døren og der ligger?

Jeg mødte "Zebraen" - en topløs go-go stripper i København. Samme aften skulle jeg hjem til Malta. Hun inviterede sig selv med og jeg sagde ja tak. Læs selv, hvad der videre sker på vej til Malta og på selve Malta. I vil ikke blive skuffet. Hvad mon der kan ske, når man står som sild i en tønde i en bus ved siden af en lækker sild iført en kort sommerkjole og ingen trusser på? Når man ligger i badekarret og gør sig klar til en hyrdetime eller to med manden i sit liv, kan tankerne gå tilbage til den første gang.

Hvordan var det nu det var -- hmmmmm - rart. En lille fantasi om mig, min kæreste og et gods på Fyn. Et dejligt værelse med en stor himmelseng er bare en af ingredienserne. En weekend kan jo bruges på så mange måder, det kan både kvinder og mænd jo også. Jeg vil ikke ødelægge fornøjelsen ved at læse historien her, I må selv læse jer til resten.. Der er ligesom noget erotisk over det navn, for 'Lystenlund' er faktisk erotikkens landsby, hvor vi stifter bekendtskab med dens indbyggere og deres forhold til erotik.

En historie, som det kun kan anbefales, at man læser. Det nye solarium i byen skulle afprøves. Men - ak, der var lang ventetid, så istedet gik hun over til det velkendte i svømmehallen. Efter turen i solariet vil hun lige tage et bad, og så er låsen til skabet i omklædningsrummet gået i baglås - og hun er helt alene i hallen - eller er hun.

Han skulle have skrevet den bog, og var taget til Vesterhavet for at samle tankerne. Da han en dag går en tur i stormen, ser han et skib der går ned. Han redder den ombordværende i land, og bærer drengen op i huset. Men det er ikke nogen dreng, og det bliver der en del fælles glæde af. SE, udbrød hun pludselig forbavset.

Under hingstens bug kom der et stort sort lem ud af en hudfold, lemmet blev længere og længere indtil det var på længde med en arm og lige så tykt, nu blev det stift så strittede som en pæl. Hun blev helt stakåndet ved det imponerende syn. Nu var hingsten ved at kante kroppen op på hoppens ryg og den prøvede at ramme med det stive lem. Hun havde helt lyst til at hjælpe den med at nå målet. Nu fik den held til at få spidsen ind i hoppens åbning og den begyndte at støde det store lem ind.

Da den var næsten helt inde, startede den med rytmiske bevægelser frem og tilbage. Åndeløs rakte hun en hånd bag ud til manden, det gav et helt sæt i ham da hun rørte ham.

Hendes hånd rørte hans skridt hvor hun kunne mærke hans pik presse mod bukserne. Han greb om hendes liv bagfra og førte hænderne op til hendes bryster. Hendes brystvorter var helt stive af ophidselse Det hænder, at væggene på hotellet er så tynde, at naboernes aktiviteter kan vække selv de mest trætte.

Måske bliver de også inspireret til at gøre en indsats selv. Hendes hånd bevægede sig langsomt og fast op og ned, og Jacob nød det. Efterhånden bevægede hun hånden hurtigere og hurtigere og Jacob kunne mærke hvordan det snurrede i nosserne. Han ønskede ikke at komme endnu. Du nyder det jo. Jeg har dig næsten. Jeg kan se du er ved at komme," sagde hun, tydeligt selv liderlig af situationen. Han rakte ud efter hende og hun satte sig på hans knæ.

Han begyndte at massere hendes bryster, og vorterne blev omgående? En mand på 27 år fortæller om en pragtfuld oplevelse han fik sammen med en kvinde, som han tilfældigt kom til at chatte med på nettet. De aftalte at mødes en mandag aften. De går i sex bio og så sker der ellers ting og sager, både i biografen og på hotelværelset. Du står der klar foran mig. Klar til at modtage mig. Men hvad er det der foregår og finder vi nogensinde ud af, hvem han var.

En sød lille historie om en fyr, der erklærer en pige sin store kærlighed. Men er følelserne gengældt. Kvinde - læn dig tilbage og nyd kærtegnene på din krop, som ender i en orgasme. Jeg møder dig i en bar. Du ser dejlig ud. Vi må bare have hinanden. På vej til Aalborg i toget møder jeg en dejlig dame. Mellem Odense og Middelfart tager en bestemt person ved os. På interrail et sted mellem Paris og Munchen, ligger en mand og en ung kvinde, i en seksmands kupe?

Imens mandens kæreste og den unge kvindes fire veninder intetanende sover i køjerne ved siden af, mødes de på toilettet, Jeg havde aftalt med naboens datter, at jeg skulle hjælpe med at male hendes værelse.

Imidlertid var hun interesseret i noget helt andet. Kan du gætte hvad det var?. De har begge ubevidst været tiltrukket af hinanden, og nu bryder det løs. Han har erfaring i at score de unge piger, og hvad er mere passende end at invitere hende til en lille intim middag.

Hun kvittere for invitationen ved at møde op i raffineret kjole og højhælede sko Sidst læst: På en studietur til Berlin kom jeg i snak med en lækker rødhåret sag fra naboklassen. Vi havde det sjovt sammen og på vejen hjem, ja så skete det bare. Hans sekretær var en flot kvinde. En dag han kom uanmeldt, og uset? Når ens kammerat tager en med på bar, og servitricen viser sig at være en erfaren stripper, og man bagefter bliver bedt om, at køre hende hjem.

Hvad mon man så stiller op, når hun stadig er uforløst. Vores ven her vil da gerne hjælpe, men hvordan? Han er på arbejde, da han modtager en sexet SMS besked fra sin kone- Han går med på legen, og finder ud af hvordan SMS beskeder også kan bruges. De sad stille i sofaen, så en film. Han blev liderlig ved synet af de letpåklædte damer.

Hun bemærkede hans bule i bukserne og trækker ham med ind på værelset Efter de har slikket hinanden, og bollet lidt, foreslår han analsex Inden længe ligger hun og bider i en hovedpude af nydelse En varm sommerdag på stranden.

En ukendt pige beder om solcreme på ryggen. Hun er både sød, fræk og forførende Den enlige mor kom for sent til skolebussen med sin datter. Hun blev ved med at køre efter bussen, der var noget hun ville Den yndigste Indiske pige man kan forestille sig, lå under ham indhyllet i et lagen. Hende fisse var blottet under ham, og han begyndte at slikke Et par er på ferie i Spanien. Det er varmt og de er svedige. Det første de gør, da de kommer til deres feriested, er at tage et bad.

Men er det det hele?? Liderligheden driver af dem i saunaens dampende hede. Hun rider ham, viser sin åbenbare lyst, og ægger ham, til han omsider må give efter En kvinde bliver opfordret til at læse en historie på http: Her fortælles, hvad der vil ske med hende, så hvis du vil vide det, så skynd dig at klikke ind på blind date!!! Sankt Hans aften år på Bakken vil jeg ikke glemme. Der var en fyr,som var vild efter at komme i bukserne på mig.

Men var det gengældt?. Find selv ud af det. Det har været en varm dag, og de aftaler at tage en dukkert. Der er et eller andet i luften - og da de ser, at de andre badegæster er ved at gå så Han begynder stille at bide hende, efter at han havde set hende intenst i øjnene. Var det nu noget hun brød sig om eller var der lukket. Hun lægger sin blonde g-streng foran ham på dugen inde i restauranten.

Han smiler og glider ned under bordet, gemmer sig bag lange dug. En, to, tre fingre presser han op i hende, imens han slikker hende. Vi havde et stykke tid chattet med hinanden på sexchatten, vi havde endda udvekslet e-mails og billeder, men en dag var chatten ikke not, jeg måtte se ham i virkeligheden.

Mie er lige blevet færdig med 1G og beslutter sig til at tage 2G med.

Hvorfor ved jeg ikke, men det var en sær tilfredsstillelse for mig, at jeg nu havde fundet en hemmelig elsker uden Johns viden, så jeg spillede min normale rolle: Jeg vil overraske kæresten med en fælles fantasi om en trekant. Natten var næsten slut og jeg var på vej hjem til familien, da tre fyre satte sig ind på bagsædet i taxien. Hvis tilfældet så spiller ind - hvordan reagerer man så, og blev det så ligesom forventet. Hun cyklede gennem parken og så en mand som stod og fremsagde vers oppe på bakken. Kan hun tage dem begge i samme hul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *