Megafransk at slikke fisse

megafransk at slikke fisse

Klinikker Websites Hjælp Opret Login. Alle typer Kvinder Mænd Klinik annoncer - kvinder Klinik annoncer - mænd. Søgeresultater for Slikke fisse i Midtjylland. Pik søger fisse I dag, kl. Sød pige som vil ride min pik og have slikket fisse søges. Sex både med og uden gummi. Vil du evt gøres gravid finder vi også ud af det.

Mangler du lidt lidt lomme penge så lad os finde en løsning Har eget sted men kører også ud. Gavmild gift mand søger frække piger I dag, kl.

Midtjylland, Herning omr, søger en fræk gerne moden pige som vil slikkes dybt både i den stramme lille anus samt ikke mindst i den lækre varme fisse, elsker at slikke godt, dybt og længe, og modtager gerne safterne når du tisser mig i munden, slikker og sluger det hele, søger fra 60, er d.

Er du en "møgfisse", som trænger til at blive behandlet derefter? Kvinde som søger fast elsker, bor i Østjylland pris I dag, kl. Vi laver et mini GB fredag den Max 6 tilmeldte personer - for hver tilmeldte person, sætter vi en ekstra ½ time af.

Ved 6 tilmeldte frække drenge, sætter vi 3 timer af. Alle skal have muligheden, for at få en god tu. Leg med Os Midtjylland Frækkert i Silkeborg på 24 år. Slikkeglad tunge søger ensom liderlig fisse i Holstebro og området. Er der en kvindes har lyst til sex og tosomhed i aften? Søger en kvinde til nusse, putte og mere.

Skrev bare en sms med din ønsker. Giv hende tid og lad hende mærke at du ikke har travlt. Nærm dig langsomt, så hun tror, du når som helst vil kaste dig over hendes underliv, men træk det ud. Bliv ved med at kredse om hende. På denne måde tænder du hende, inden du overhovedet er gået i gang. Før du fjerner hendes trusser, kan du med fordel puste en let strøm af varm luft gennem stoffet. På denne måde øger du opmærksomheden omkring hendes klitoris og skamlæber og varmer dem op. Fortsæt den langsomme tilgang når du har pillet trusserne af hende.

Lad være med at dykke helt ind mellem hendes ben med det samme, men nærm dig området fra siderne. Start med at slikke kanten af hendes ydre skamlæber.

Dernæst kan du forsigtigt sprede dem og slikke de indre, men lad være med at æde. Gå til værks som om du stadig blot pirrer. Du kan altid øge intensitet og tempo senere. Vent lidt med at komme i kontakt med klitoris. Fortsæt lidt endnu med at koncentrere dig om hendes skamlæber og skedeåbning. Når du begynder at give klitoris opmærksomhed, så undgå direkte kontakt til at starte med. Lad din tunge lege omkring og over klitoris, men for de fleste kvinder er direkte kontakt med klitoris for meget, før de er rigtigt ophidsede.

Sørg for at der er variation i dine slik. Lad være med at koncentrere dig for længe om samme område. Lad tungen glide i forskellige rytmer og forskellige steder. Veksel for eksempel mellem strøg over og rundt om klitoris, og ned langs skamlæberne og i skedeåbningen.

Skift mellem lange bløde strøg med en bred tunge over både skedeåbning og klitoris, og små korte kild med spids tunge lige omkring og på klitoris. Suppler eventuelt med at suge klitoris ind i munden og lade tungen spille på den, efterhånden som hun bliver mere ophidset.

Husk at gemme den direkte kontakt med klitoris til hun er godt oppe at køre. Så kan du til gengæld drive hende til vanvid på denne måde. Lyt efter hendes reaktioner. Hør hvad hun mumler, stønner, og hvordan hun ellers giver utryk for nydelse. Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt.

Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv. Lad dig i stedet guide af hendes reaktion. Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt. En kvindes G-punkt sidder ca.

Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet , kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen. Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse.

Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan måske ligger hun henført med lukkede øjne. Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende. Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med. Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-.

Bliv ved til hun når op over den bølgetop. Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt. Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre. På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme.

Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense. Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu.

Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe. Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer. Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør.

Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han.

I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse. At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:.

Giv hende tid og lad hende mærke at du ikke har travlt. Nærm dig langsomt, så hun tror, du når som helst vil kaste dig over hendes underliv, men træk det ud. Bliv ved med at kredse om hende. På denne måde tænder du hende, inden du overhovedet er gået i gang. Før du fjerner hendes trusser, kan du med fordel puste en let strøm af varm luft gennem stoffet. På denne måde øger du opmærksomheden omkring hendes klitoris og skamlæber og varmer dem op. Fortsæt den langsomme tilgang når du har pillet trusserne af hende.

Lad være med at dykke helt ind mellem hendes ben med det samme, men nærm dig området fra siderne. Start med at slikke kanten af hendes ydre skamlæber. Dernæst kan du forsigtigt sprede dem og slikke de indre, men lad være med at æde. Gå til værks som om du stadig blot pirrer. Du kan altid øge intensitet og tempo senere. Vent lidt med at komme i kontakt med klitoris. Fortsæt lidt endnu med at koncentrere dig om hendes skamlæber og skedeåbning. Når du begynder at give klitoris opmærksomhed, så undgå direkte kontakt til at starte med.

Lad din tunge lege omkring og over klitoris, men for de fleste kvinder er direkte kontakt med klitoris for meget, før de er rigtigt ophidsede. Sørg for at der er variation i dine slik. Lad være med at koncentrere dig for længe om samme område. Lad tungen glide i forskellige rytmer og forskellige steder. Veksel for eksempel mellem strøg over og rundt om klitoris, og ned langs skamlæberne og i skedeåbningen. Skift mellem lange bløde strøg med en bred tunge over både skedeåbning og klitoris, og små korte kild med spids tunge lige omkring og på klitoris.

Suppler eventuelt med at suge klitoris ind i munden og lade tungen spille på den, efterhånden som hun bliver mere ophidset. Husk at gemme den direkte kontakt med klitoris til hun er godt oppe at køre. Så kan du til gengæld drive hende til vanvid på denne måde. Lyt efter hendes reaktioner.

Hør hvad hun mumler, stønner, og hvordan hun ellers giver utryk for nydelse. Hvis lydene vidner om ophidselse og ekstase, bliver du bare ved med det, du er i gang med, så længe du kan. Når hendes reaktioner bliver mere afdæmpede, er det ved at være tid til at prøve noget nyt. Fortsæt afvekslingen mellem det bløde og hårde, det langsomme og hurtige osv.

Lad dig i stedet guide af hendes reaktion. Mens du slikker på klitoris, kan du forsøge at finde hendes G-punkt. En kvindes G-punkt sidder ca. Hvis du ikke har mod på, eller har svært ved, at finde G-punktet , kan du bare lade en finger eller to glide ud og ind af skedeåbningen.

Hvis du husker glidecreme, giver det hende en endnu bedre og dejligere følelse. Få øjenkontakt med hende ind imellem… hvis du kan måske ligger hun henført med lukkede øjne. Smil til hende og lad hende se at du nyder det du er i gang med. Lad hende mærke, at der ikke er noget du hellere vil, end at være her med hende. Når hun nærmer sig klimaks, må du endelig ikke stoppe. Uanset om du har hold i nakken eller ondt i armen må du endelig ikke stoppe med det, du er i gang med.

Det er jo åbenbart noget helt vidunderligt, du er i gang med ;-. Bliv ved til hun når op over den bølgetop. Efter en orgasme er klitoris ekstremt sensitiv. Du skal nu igen være forsigtig med direkte og hård kontakt.

Fortsæt med lange forsigtige strøg med en blød tunge eller hold eventuelt to fingre stille over klitoris og lad en vibrator forsigtigt køre ovenpå dine fingre. På denne måde sendes blide vibrationer ind til klitoris, uden at det bliver for meget. Måske slapper hun af igen, og så kan du have held til at give hende endnu en orgasme. Multiorgasmer hos kvinder er noget helt særligt og de bliver mere og mere intense.

Det kan også være, at hun har fået nok, men så skal hun nok blidt skubbe dig til side. Uanset, så er du sikkert utroligt populær lige nu. Ekstra guf — der er et par tricks, der kan få kvinden helt op at ringe. Efter orgasmen — efter kvinden har fået orgasme, vil klitoris være utrolig følsom, men har du lyst, og har hun lyst, kan du ultra blidt slikke videre på klitoris. Ved at slikke videre kan du måske forlænge orgasmen og måske give hende endnu en, eller det kan endda føre til multiorgasmer.

Langt de fleste kvinder elsker at få slikket fisse, men det er, som beskrevet ovenover, ikke altid lige nemt at vide, hvordan man gør.

Om baggrunden for bogen, der er en særdeles grundig og brugervenlig indføring i kunsten at slikke fisse, forklarer han:. Der var efterfølgende en hel del mennesker, der opfordrede mig til at skrive en bog om det, da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg altid har været meget begejstret for lige præcis den ydelse, griner han. I bogen giver han masser af praktiske anvisninger og tips til, hvordan man med sin tunge og mund giver kvinden den allerstørste nydelse.

At slikke fisse handler dog ifølge ham ikke kun om at give nydelse, men i lige så høj grad om at nyde det selv:. Juli, in Efterlysninger af thaimassage og thaipiger på Sjælland og København. Det gør så heller ikke noget hvis den "rigtige" massage også er god.

Tro at det med at slikke fisse, handler om kemi og en smule intetriv fra dig. Jeg har selv være nede mellem benene hos en af pigerne hos Herlev Thai Wellness http: Der gik mine hænder på opdagelse, og snart var hun oppe op på briksen til mig. Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis! Har du allerede en bruger?

Efterlysninger af thaimassage og thaipiger på Sjælland og København Search In. Alt aktivitet Start Thaimassage og thaipiger Anmeldelser af thaimassage og thaipiger på Sjælland og København Efterlysninger af thaimassage og thaipiger på Sjælland og København Body2body thai massage med god mulighed for at slikke fisse.

Log ind for at følge dette    Følgere 0. Body2body thai massage med god mulighed for at slikke fisse af thai69 , Del dette indlæg Link til indlæg. Kender du denne mand?

Megafransk at slikke fisse -

Når du har fingrene oppe i hende, kan du prøve at finde hendes G-punkt   Læs vores G-punkts guide. Jeg kan mærke, at han kan lide at slikke fisse, og kombineret med, at han har en engels tålmodighed, en ufatteligt insisterende tunge og meget flittige hænder, der både finder vej til fisse og røv, kan det gøre mig helt rundt på gulvet. Manda Kvinder Skejby Porno Film cinemas odense. Lige efter hun er kommet, kan du fortsætte med at stimulere hende på klitten, men langt de fleste kvinder er meget, meget følsomme lige efter klimaksså du skal gøre det ultra blidt. Start med at slikke hendes inderlår, de ydre kønslæber, området over klitoris og mellemkødet mellem skeden og numsehullet. Jeg er 27 ÅR, supersmuk og meget behagelig at være sammen med. Gavmild gift mand søger frække piger I dag, kl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *