Frække sexhistorier god pik

frække sexhistorier god pik

Jeg passer godt ind i den beskrivelse. Her kan du læse, hvordan det hele begyndte. Senere på dagen bliver Lærke igen kneppet af Bos store pik, mens Rikke og Louise onanerer sig til nogle dejlige orgasmer, inden de skal sove.

De glæder sig begge to voldsomt, men det går ikke helt som planlagt. Rikke er også hjemme, og de bliver nød til at fortælle hende i planerne, hvis det skal lykkes. Inden da skal hun dog lige se, hvordan det foregår. Han skal lige have en pause. Men Louise opdager, hvordan det i virkeligheden hænger sammen, og det åbner helt nye muligheder i det lille kollektiv.

En helt ny verden    Del  1 2   Tilføj til min liste Skrevet af: Denne historie er en føljeton, hvor hvert afsnit skrives af en ny forfatter. Hvis du selv vil være en af forfatterne, kan du nedenunder historien læse mere om, hvordan du gør og hvilke regler, som du skal følge. Han knepper mig stille og roligt med sin fede pik, mens jeg forsøger at tage opvasken.

Vi er flere gange tæt på at blive opdaget. Malene vil også være med. Bo knepper hende med sin store pik og kommer også langt oppe i hende. Hun er ikke færdige med ham endnu. Hun har ikke prøvet sådan en stor pik - før nu. Hun opsøger fætteren og så går det løs. En af pigerne finder ud af, at han har en stor tyk pik. Den må hun bare have. Der er lige en ting, som han ville tale med mig om. Det var ikke helt, hvad jeg havde regnet med. Hun registrerede ikke med det samme, at sengen, som hun lå i, ikke var hendes egen, og at manden bag hende ikke var hendes ægtemand, men derimod hendes sugardaddy Jens.

Hendes kæreste var bortrejst nogle dage, og det skulle udnyttes. Godt nok havde vi begge to en ven og veninde på besøg, men det skulle nok gå. Og denne gang blev lige så mindeværdig som første gang. Hendes mand er bekymret, men han indser hurtigt, at han også får noget ud af den nye situation.

Denne gang med sexlegetøj og analsex. De finder på at lege flaskeleg, og det udvikler sig til en vild omgang sex. For datteren er det første gang. Heldigvis opstår der sig en ny mulighed for sex, da jeg møder Charlottes veninde og hendes datter. Er det mon helt tilfældigt? Hendes mand har vidst det hele, og de ønsker mig tillykke, men med hvad dog? Hun bliver ophidset, og jeg må bruge både dildo og pik for at få hende til at sidde stille. I tur på badeværelset ender med sex, og jeg får lov at blive den første, der knepper hende i røven.

Der havde aldrig været noget mellem Charlotte og jeg, men det blev ændret for altid en sommerdag i deres have. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Søg Nu på sexwriter.

Straf og rigtig v Studenterilden del 1 4 point. Tung er utrådt sti gårdsanger: Man kan ikke se folk længere end til tænderne Tpigen: Halvvejs oppe ad trappen til kontorerne vendte hun sig om og fik øjenkontakt — hun fastholdt hans blik og håbede, at han forstod budskabet. Tine åbnede døren ind til sit kontor. Tændte lyset i hjørnet, og det diskrete lys fra standerlampen badede kontoret i et dæmpet lys.

Hun kunne svagt høre kollegaerne skåle og feste nedenunder og stillede sig hen til panoramavinduet og kiggede på de få biler, som dovent banede sig vej under dem i mørket.

Hun fik øje på ham i vinduet og vendte sig. Han lukkede døren og gik hen imod hende. Deres læber mødtes, og Tine nød den søde smag af rødvin i hans ånde. Deres tunger legede grådigt med hinanden, og hun kunne mærke den stive pik mod sit lår. Tine hjalp ham med at få jakken og skjorten af. Stærke hænder tog fat i kjolen og førte den over hendes hoved.

Michael gled ned på knæ og kyssede hendes mave og trussekanten. Hans hænder gled bagom og kærtegnede hendes baller. Et kort øjeblik kyssede hans læber hendes skød.

Læberne var igen ved hendes mave, lår og hofter. Hun tog fat i hans hoved og førte ham ind mod sig. Igen læber og tunge — og igen flygtige, pirrende berøringer gennem trusse-stoffet. Hans fingre gled nu væk fra hendes baller og trak g-strengstrusserne strengstrusserne ned.

Han tog sig god tid og slikkede og kyssede hendes køn. Tine fik en idé. Hun satte sig op på det store mahogni-skrivebord og spredte frækt benene. Tine løsnede hans bukser og befriede hans pik. Hun fugtede fingrene og kærtegnede hovedet, mens den anden hånd rytmisk fulgte skaftet op og ned.

Hun hoppede ned fra bordet og tog ham dybt ind i munden. Han stønnede ukontrolleret og kærtegnede hendes nakke og hår. Tine slikkede skaftet og lod tungen køre i ottetaller omkring glansen. Imens legede hun med nosserne, og hun kunne mærke Michaels krop sitre af fryd. Hun satte sig op på bordet og spredte igen benene. Da Michael trængte op i hende, var det bedre, end Tine havde kunnet forestille sig i den hedeste fantasi.

Hans store pik fyldte hende ud, og hvert stød ramte nerveender i hendes skød, som sendte liderlighed op til hendes hjerne.

Vildt og berusende tog han hende. Pludselig hørtes der fnisen og snak i nærheden. Hans trak hurtigt pikken til sig og gemte den væk, mens du rejste dig og lod kjolen glide ned over dit syndefald. Så da nogle gæster kom til syne, stod i som om intet var hændt. Leende og snakkende fulgte i med de andre op til huset. Jeg var skuffet over at i ikke havde fået lov til at gøre det færdigt. Jeg skyndte mig tilbage til festen og ankom før jer. Lige da i kom ind ad døren, skyndte jeg mig hen til jer og sagde.

Du lod dig føre med, mens Hans gik hen for at hente sig en drink til jer og satte sig ved et bord. Du tog mig om halsen og jeg tog dig om taljen og langsomt dansede vi ind i det mørke hjørne. Jeg kyssede dig blidt i mundvigen og hviskede. Du fnisede og sagde. Du åndede et par gange dybt gennem næsen og hviskede sagte og næsten uhørligt.

Dansen var forbi og jeg førte dig hen i retningen af hvor Hans sad. Inden vi nåede helt derhen sagde du. Åh — jeg kunne se hans store pik i din fisse. Han tog din hånd og trak dig ned på sit skød. Han kiggede op på mit ansigt, mens han lod hånden glide op ad dit lår. Instinktivt spredte du lårene en anelse. Nu kiggede i på mig begge to, du med et mildt undskyldende smil på læberne, han med et frækt direkte blik, mens han åbenlyst tog dig på fissen, han viste mig en våd finger, som han lod glide op mellem dine lår og trak den ind og ud nogle gange.

Jeg kunne ikke se noget for kjolesømmen, men udtrykket i dit ansigt sagde alt. Du spredte lårene lidt mere og nu fik jeg et glimt af hans finger i din fisse, han trak den ud og skubbede den igen ind, inden han igen tog hånden til sig.

Åh — det føltes som om det varede ti minutter, men i virkeligheden tog det kun nogle få sekunder, inden alt igen var som før. Jeg smilede til jer og gik hen for at få en øl. Idet hun sagde det, kiggede vi begge over på jer, i var midt i et heftigt kys. Hun rejste sig smilende og gik.

Jeg sad stille og nød en øl, mens jeg iagtog jeres åbenlyse kissemisseri. Enten stod i på dansegulvet i den mørkeste hjørne og gramsede på hinanden, eller også sad han i en lænestol med dig på skødet og hånden oppe under din kjole. Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det. Folk var mere eller mindre optaget af deres egen affære, eller de lå og sov rusen ud et sted.

Det var ikke en udvikling jeg havde ventet for en timer siden. Der var pludselig vendt op og ned på en hel masse ting. Din reaktion på den massive tilnærmelse, var forståelig, men uforudseelig.

Min egen reaktion på det var ikke helt erkendt på forhånd. Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes. Min tillid til dig gjorde det nemt at acceptere og jeg under dig gerne al den pik du har lyst til. Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand. Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. Morbror Hans kan åbenbart et eller andet med sin store skæve pik der gør dem afhængige, jeg har set det gang på gang, de tigger og ber om mere, men heldigvis er han helt og aldeles ungkarl og kunne ikke drømme om at leve sammen med nogen kvinde.

Alle disse velmente advarsler begyndte at irritere mig lidt, bare det nu ikke endte med at vi kom alt for skævt ind på vore nye naboer. Lidt efter kom du og Hans hen imod mig, jeg rejste mig og du faldt mig om halsen, Hanses hånd blev liggende om din talje. Du studerede mit ansigt indgående, mens du tog om min stive pik og klemte let og hviskede. Du smilede og kyssede mig let. Hans havde været en interesseret tilskuer til vores lille replikskifte, og nu vendte jeg mig mod ham og sagde.

I skyndte jer ud gennem gangen med mig i hælene. I den smalle gang mødte vi Lis og idet Hans kantede sig forbi ham, greb hun ham i skridtet og fik fat om pikken. I skyndte jer i forvejen og da jeg nåede ind i vores hall, stod i der og klamrede jer til hinanden og kyssede vildt. Han havde hånden oppe under din kjole og gravede dig i fissen, du havde et fast greb om hans pik, som du klemte og masserede med hele hånden inde i hans gylp. Hans stirrede frækt på mig , løftede op i din kjole og gned dig på den bare mave, han stak et par fingre ind mellem dine lår og du stønnede højt.

Jeg gik ind i stuen for at finde drink, i kom bagefter, du trak ham i pikken, idet du stadig havde hånden inde i hans bukser, med den anden hånd tog du imod det glas jeg rakte dig. Vi drak alle tre på en hyggelig nat og så ville i danse. Jeg fandt noget meget stille musik og i begyndte at jokke lidt rundt, eller rettere sagt, du trak ham med hen i det mørke hjørne til spisebordet.

Jeg satte mig i en lænestol. Med et elegant kast svingede du nederdelen op på bordet bag dig, og stod nu med nøgen underkrop og let skrævende op ad bordkanten. Med et rask tag, hev du hans pik ud af bukserne og pressede den ind imod din bare mave mens du kyssede ham vildt. Hans tog nu pikken og førte den ind mellem dine lår og begyndte at skubbe den frem og tilbage over dine skamlæber, det gjorde dig vild. Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde.

Du stødte armene bagud på bordet og lod dig falde bagover, samtidig løftede du knæene højt op og skrævede, hans pik gled dybt ind som i smør. Han tog dig om hofterne og blev stående helt stille med pikken dybt inde i din mave. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød.

Du virrede med hovedet, vrikkede med hofterne og pev som en hundehvalp, mens han langsomt satte farten op og red dig hårdt og kontant så det klaskede og bordet truede med at bryde sammen. Pludselig huggede han pikken dybt ind og brølede højt mens han oversvømmede dit indre med sin varme sæd. Det fik dig til at udstøde et vildt skrig, mens orgasmen rulle ind over dig.

I var begge stivnet i et liderligt tablu. Åh hvor var det smukt, jeg havde aldrig elsket dig så højt som nu, hvor du så villigt tog imod sæden fra en fremmed pik dybt inde i maven.

Åh skat du er så dejlig. Langsomt klingede jeres orgasme af, han tog de hænder du rakte ham og han trak dig op at sidde, du slyngede armene om hans hals og kyssede ham. Pikken gled ud af dig, han stoppede den tilbage i bukserne, du hoppede ned fra bordet og din kjole faldt igen på plads. I genoptog jeres dans. Jeg fandt nye drink og i kom hen og tog en hver, vi skålede højtideligt og du udbrød.

Vi tog om hinanden og begyndte at danse, mens Hans satte sig i en stol og iagttog os. Jeg kyssede dig blidt på munden og sagde. Du rystede på hovedet. Du hviskede lidenskabeligt i mit øre.

Jeg kiggede hen på Hans der sad og iagtog os, han smilede skævt, somom han vidste hvad vi talte om, men ville du ha ham, ja så skulle du ha ham her og nu. Jeg kunne ellers godt tænke mig at få pikken op i dig, men det ville du vist ikke lade sig nøje med i dag. Jeg tog i din kjole bagpå og trak den helt op over dine hofter, det gav et gib i dig, jeg sagde, mens jeg kiggede på Hans. Du knugede mig hårdt om halsen. Hans rejste sig og kom hen bag dig og kærtegnede dine baller, du spredte fødderne og struttede med bagdelen.

Han stod og bøvlede lidt ved lynlåsen, men nu kunne jeg se at han havde pikken fremme. Han stillede sig tæt op ad din ryg og puttede den ind mellem dine lår og kørte den helt frem foran fissen.

Hans kiggede mig ind i øjnene og sagde. Jeg var godt klar over hvad han ville, han var ude på at få bekræftet sit overtag og mit nederlag. Jeg skulle vide at jeg var hanrej og altid ville være hanrej når han var i nærheden. Men det passede mig godt, det var det jeg ville. Og kyssede mig hedt, mens du struttede med bagdelen for at få ham til at køre pikken rigtig ind. Han tog om den og kørte den op i din fisse i et stød.

Frække sexhistorier god pik -

Jeg starter med at kysse dine lår, og min tunge lader jeg langsomt i cirkler bevæge sig op imod din pik. Hvad skal vi, spurgte du. Det udvikler sig til store dejlige patter escort i køge gang bang ud på de små timer. Endelig gik min drøm om min far i opfyldelse. Hun var en dejlig pige, som jeg aldrig rigtigt havde snakket med før, hun lå altid bare og tog sol ude i deres. Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det. Linda vil gerne fortsætte sin rejse ind i det seksuelle univers, og jeg vil selvfølgelig gerne være hendes guide. Jeg ser ret godt ud i den, den er også temmelig fræk. Den var uden ærmer, dybt nedringet og med bar ryg, farven var noget i retningen af bronze der stod fantastisk til din solbrændte hud, den var lang med en dyb slidse foran, hvor den fandt i bløde folder. Hvad du lavede kunne jeg ikke se, men det så ud som om du klemte rytmisk med fingrene. Hvordan mon manden derhjemme vil tage det? Du hviskede lidenskabeligt i mit øre. Der er over grunde til, at jeg elsker dig så højt, som massage and sex escort escort escort gør, og at møde dig og blive forelsket i dig er den bedste gave, jeg nogensinde kunne få.

Hun må dog bryde alle reglerne, men hun ender med at have en rigtig stor pose penge med hjem. Hvordan mon manden derhjemme vil tage det? Det kom jeg til at fortælle til et vennepar, som vi havde til middag en lørdag aften. Det blev begyndelsen på en dejlig aften og en vild oplevelse.

Jeg tog kun den alt for lille bikini med. Det skulle jeg nok ikke have gjort. Denne gang skal hun for første gang mærke en pik i sin fisse. Første gang 5   Min tidligere studieveninde skal giftes, men da hun ingen erfaring har med sex, spørger hun mig til råds. Og jeg hjælper selvfølgelig gerne en veninde i nød.

Jeg slog min hofte og min cykel var helt ødelagt. Heldigvis forbarmede en ung mor sig over mig og inviterede mig indenfor. Hun vaskede mit sår og opdagede så min store pik.

Det udviklede sig hurtigt. Hun var en dejlig kvinde, som jeg begærede fra det øjeblik, hun trådte ind af døren første gang. Jeg skulle snart finde ud af, at hun var blevet ansat på nogle særlige vilkår, som jeg snart skulle bruge til min egen fordel. Jeg lukker hende ind til mig og lader hende tage et bad og sove i min seng. Det er svært at holde fingrene fra hende. Sex i familien - Nær relation 4.

Når man nu endelig er utro, så kan man lige så godt kører den helt ud. Og det gør de så. Det udvikler sig til et gang bang ud på de små timer.

Misha og Oskar følger efter forældrene og får en god fræk oplevelse ud af det. Et ophold i en landsby i Namibia kommer til at ændre vores liv, da min kæreste får høvdingen, mens jeg får høvdingens datter.

Under et orienteringsløb finder jeg hende onanerende i et krat, og derfra udvikler det sig. Måske hjælper hun ham lidt for meget. Det blev en stor oplevelse for alle perter. Jeg knepper hende igen, mens jeg lægger planer for den helt store finale. For at hjælpe ham køber jeg sex med hans generte kone.

Festen kom til at forandre vores liv for altid. Den generte familiefar og førstepilot kan ikke holde fingre fra mig - den unge lækre stewardesse. Det er faktisk ikke helt forkert. Jeg passer godt ind i den beskrivelse. Her kan du læse, hvordan det hele begyndte. Senere på dagen bliver Lærke igen kneppet af Bos store pik, mens Rikke og Louise onanerer sig til nogle dejlige orgasmer, inden de skal sove.

De glæder sig begge to voldsomt, men det går ikke helt som planlagt. Rikke er også hjemme, og de bliver nød til at fortælle hende i planerne, hvis det skal lykkes. Inden da skal hun dog lige se, hvordan det foregår. Han skal lige have en pause. Men Louise opdager, hvordan det i virkeligheden hænger sammen, og det åbner helt nye muligheder i det lille kollektiv. En helt ny verden    Del  1 2   Tilføj til min liste Skrevet af: Denne historie er en føljeton, hvor hvert afsnit skrives af en ny forfatter.

Hvis du selv vil være en af forfatterne, kan du nedenunder historien læse mere om, hvordan du gør og hvilke regler, som du skal følge. Han knepper mig stille og roligt med sin fede pik, mens jeg forsøger at tage opvasken. Vi er flere gange tæt på at blive opdaget. Åh — jeg kunne se hans store pik i din fisse. Han tog din hånd og trak dig ned på sit skød. Han kiggede op på mit ansigt, mens han lod hånden glide op ad dit lår.

Instinktivt spredte du lårene en anelse. Nu kiggede i på mig begge to, du med et mildt undskyldende smil på læberne, han med et frækt direkte blik, mens han åbenlyst tog dig på fissen, han viste mig en våd finger, som han lod glide op mellem dine lår og trak den ind og ud nogle gange.

Jeg kunne ikke se noget for kjolesømmen, men udtrykket i dit ansigt sagde alt. Du spredte lårene lidt mere og nu fik jeg et glimt af hans finger i din fisse, han trak den ud og skubbede den igen ind, inden han igen tog hånden til sig. Åh — det føltes som om det varede ti minutter, men i virkeligheden tog det kun nogle få sekunder, inden alt igen var som før. Jeg smilede til jer og gik hen for at få en øl. Idet hun sagde det, kiggede vi begge over på jer, i var midt i et heftigt kys.

Hun rejste sig smilende og gik. Jeg sad stille og nød en øl, mens jeg iagtog jeres åbenlyse kissemisseri. Enten stod i på dansegulvet i den mørkeste hjørne og gramsede på hinanden, eller også sad han i en lænestol med dig på skødet og hånden oppe under din kjole.

Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det. Folk var mere eller mindre optaget af deres egen affære, eller de lå og sov rusen ud et sted. Det var ikke en udvikling jeg havde ventet for en timer siden. Der var pludselig vendt op og ned på en hel masse ting. Din reaktion på den massive tilnærmelse, var forståelig, men uforudseelig. Min egen reaktion på det var ikke helt erkendt på forhånd. Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes.

Min tillid til dig gjorde det nemt at acceptere og jeg under dig gerne al den pik du har lyst til. Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand.

Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. Morbror Hans kan åbenbart et eller andet med sin store skæve pik der gør dem afhængige, jeg har set det gang på gang, de tigger og ber om mere, men heldigvis er han helt og aldeles ungkarl og kunne ikke drømme om at leve sammen med nogen kvinde.

Alle disse velmente advarsler begyndte at irritere mig lidt, bare det nu ikke endte med at vi kom alt for skævt ind på vore nye naboer. Lidt efter kom du og Hans hen imod mig, jeg rejste mig og du faldt mig om halsen, Hanses hånd blev liggende om din talje.

Du studerede mit ansigt indgående, mens du tog om min stive pik og klemte let og hviskede. Du smilede og kyssede mig let. Hans havde været en interesseret tilskuer til vores lille replikskifte, og nu vendte jeg mig mod ham og sagde. I skyndte jer ud gennem gangen med mig i hælene. I den smalle gang mødte vi Lis og idet Hans kantede sig forbi ham, greb hun ham i skridtet og fik fat om pikken. I skyndte jer i forvejen og da jeg nåede ind i vores hall, stod i der og klamrede jer til hinanden og kyssede vildt.

Han havde hånden oppe under din kjole og gravede dig i fissen, du havde et fast greb om hans pik, som du klemte og masserede med hele hånden inde i hans gylp. Hans stirrede frækt på mig , løftede op i din kjole og gned dig på den bare mave, han stak et par fingre ind mellem dine lår og du stønnede højt.

Jeg gik ind i stuen for at finde drink, i kom bagefter, du trak ham i pikken, idet du stadig havde hånden inde i hans bukser, med den anden hånd tog du imod det glas jeg rakte dig.

Vi drak alle tre på en hyggelig nat og så ville i danse. Jeg fandt noget meget stille musik og i begyndte at jokke lidt rundt, eller rettere sagt, du trak ham med hen i det mørke hjørne til spisebordet.

Jeg satte mig i en lænestol. Med et elegant kast svingede du nederdelen op på bordet bag dig, og stod nu med nøgen underkrop og let skrævende op ad bordkanten. Med et rask tag, hev du hans pik ud af bukserne og pressede den ind imod din bare mave mens du kyssede ham vildt. Hans tog nu pikken og førte den ind mellem dine lår og begyndte at skubbe den frem og tilbage over dine skamlæber, det gjorde dig vild.

Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde. Du stødte armene bagud på bordet og lod dig falde bagover, samtidig løftede du knæene højt op og skrævede, hans pik gled dybt ind som i smør. Han tog dig om hofterne og blev stående helt stille med pikken dybt inde i din mave. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød.

Du virrede med hovedet, vrikkede med hofterne og pev som en hundehvalp, mens han langsomt satte farten op og red dig hårdt og kontant så det klaskede og bordet truede med at bryde sammen. Pludselig huggede han pikken dybt ind og brølede højt mens han oversvømmede dit indre med sin varme sæd. Det fik dig til at udstøde et vildt skrig, mens orgasmen rulle ind over dig. I var begge stivnet i et liderligt tablu. Åh hvor var det smukt, jeg havde aldrig elsket dig så højt som nu, hvor du så villigt tog imod sæden fra en fremmed pik dybt inde i maven.

Åh skat du er så dejlig. Langsomt klingede jeres orgasme af, han tog de hænder du rakte ham og han trak dig op at sidde, du slyngede armene om hans hals og kyssede ham. Pikken gled ud af dig, han stoppede den tilbage i bukserne, du hoppede ned fra bordet og din kjole faldt igen på plads. I genoptog jeres dans. Jeg fandt nye drink og i kom hen og tog en hver, vi skålede højtideligt og du udbrød. Vi tog om hinanden og begyndte at danse, mens Hans satte sig i en stol og iagttog os.

Jeg kyssede dig blidt på munden og sagde. Du rystede på hovedet. Du hviskede lidenskabeligt i mit øre. Jeg kiggede hen på Hans der sad og iagtog os, han smilede skævt, somom han vidste hvad vi talte om, men ville du ha ham, ja så skulle du ha ham her og nu. Jeg kunne ellers godt tænke mig at få pikken op i dig, men det ville du vist ikke lade sig nøje med i dag. Jeg tog i din kjole bagpå og trak den helt op over dine hofter, det gav et gib i dig, jeg sagde, mens jeg kiggede på Hans.

Du knugede mig hårdt om halsen. Hans rejste sig og kom hen bag dig og kærtegnede dine baller, du spredte fødderne og struttede med bagdelen. Han stod og bøvlede lidt ved lynlåsen, men nu kunne jeg se at han havde pikken fremme. Han stillede sig tæt op ad din ryg og puttede den ind mellem dine lår og kørte den helt frem foran fissen. Hans kiggede mig ind i øjnene og sagde. Jeg var godt klar over hvad han ville, han var ude på at få bekræftet sit overtag og mit nederlag. Jeg skulle vide at jeg var hanrej og altid ville være hanrej når han var i nærheden.

Men det passede mig godt, det var det jeg ville. Og kyssede mig hedt, mens du struttede med bagdelen for at få ham til at køre pikken rigtig ind.

Han tog om den og kørte den op i din fisse i et stød. Du pev som en hundehvalp og var ved at bide læberne af mig da den røg i bund. Jeg tog fat i din kjole og hev den op om ørerne på dig, du strakte armene mens jeg hev den af dig og stod nu splitternøgen imellem os, kun med de højhælede sko på.

Du lagde igen armene om min hals og hang på mig med struttende bagdel. Hans lagde begge hænder om dine bryster og klemte dem mens han begyndte at kneppe dig med små hidsige stød. Han søgte øjenkontakt med mig og sagde hæst. Hun skal smide trusserne lige så snart hun ser mig og kysse min pik goddag. Hans satte farten op og pulede løs mens du hang om min hals med hovedet helt nede på mit bryst, du kørte rundt med bagdelen og stønnede højt.

Du skreg højt da du mærkede sæden spule ind i dig og orgasmen rullede igennem din krop. Åh skat, hvor var jeg lykkelig på dine vegne. Endelig efter lang tid kom i til jer selv. Hans trak sin lange halvslappe fedtede pik ud af dig, hvilket fik dig til at stønne højt. Jeg stak en hånd ind mellem dine lår og mærkede sæden løb ned ad lårene på dig. Du løb hen til ham og tog ham om halsen og kyssede ham og sagde. Du havde fornemmet min stemning og smurte tykt på.

Tanja er en super lækker lille sag, som er mindst lige så glad for sex som jeg er. Jeg fandt hende over nettet og betaler for ca. Hun er sød, smuk og mere end almindelig god til sex og så kan hun virkelig tage pik, i alle huller, hvilket min mand sætter stor pris på.

Den første gang vi var sammen med hende, havde ham og jeg holdt en super romantisk middag og hun var så min overraskelse til ham, sidst på aftnen. Hun ankom i en lækker lille stam sort læder kjole og en par meget lange lak støvler, hun var super fræk at se på og det var der heller ingen tvivl om at min mand også synes.

Hun blev taget rigtig godt i mod, nok mest fordi de to flasker rødvin vi havde delt, fik os begge til at smide hæmningerne totalt. Hun fik et glas rødvin og vi satte os alle tre i sofaen, for lige at hilse på hinanden, men her skinnede hendes professionalisme klart igennem, for hun gik lige på og hårdt. Hun sad imellem os og med hver sin hånd begyndte hun at kæle for os begge, først uden på tøjet men der gik ikke længe før vi alle tre sad nøgne på sofaen. Hun havde et godt tag på min mands stive pik og det tændte mig helt vildt, at se ham blive taget på af en anden kvinde.

Jeg rykkede derfor ned for enden af sofaen hvor jeg, mens jeg legede med min våde fisse, havde den bedste udsigt til at se min mand få suttet pik. Hun slikkede ham liderligt på pikhovedet med sin våde tunge og hans store pik var nu helt hård og spændstig. Jeg blev vildt liderlig af at se hende tage min mand ned til roden, hun tog ham helt ned i halsen og han tog fat i hendes hår og begyndte at kneppe hende i halsen, han stønnede og jeg var nu så våd som jeg kunne blive og fik lyst til at slikke hende mes hun havde min mand i munden så jeg satte mig ned bag hende og begyndte at slikke hende fine lille fisse.

Da vi kom ind i soveværelset satte min mand sig på sengen med pikken i hånden mens Tanja og jeg kyssede hedt, vores tunger legede liderligt med hinanden og vores hænder overalt på vores kroppe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *