0 japansk bondage

0 japansk bondage

Det skal jeg love for det fik. Ikke bare et friskt pust, men et helt nyt sexliv der førte os HELT andre veje, end vi nogen sinde havde forestillet os. Hvis du har læst med, kender du historien om min stress nedtur og hvordan jeg kom tilbage til virkeligheden igen. Hvis ikke, så kan du læse lidt med HER. Sådan laver du dit eget Playroom. Du behøver ikke det vilde playroom med BDSM kryds, anordninger i loftet eller kroge alle vegne. Bondage kan sagtens holdes i sengen med enkle hjælpemidler.

Det vigtigste er, at din partner er med på legen, så tag en god snak, inden I begynder at lege. I kan også blot bruge det som forspil i den pirrende og intense skala. Idet I vælger at binde hinanden, træder I det første skridt ind i et univers, hvor mere vil have mere.

I bliver nysgerrige og udvikler legen gang for gang. Legen kan blive intens, så det er vigtigt at du og din partner kender grænserne. Kokos eller cykel som stopord. BDSM og kinky fuckery — vi tester benspreder sexlegetøj.

Der findes virkelig mange forskellige muligheder, når det kommer til manchet bondage. Det smarte ved manchet bondage er, at der sidder karabinhage på, så du kan laver flere kombinationer og sammensætninger. Hvis du har en sprederbar, kan du hægte håndleds manchetten fast til sprederbarren — både frontfikseret og bagfikseret. På billedet ovenover, er hun bagfikseret med manchetsæt. Når både ankler og håndled er fikseret, er det ikke meget at gøre, andet end at underkaste sig og nyde hvad ens partner nu tilbyder af tilfredsstillelse.

Det er kun fantasien der sætter grænser, da karabinhagerne kan sættes fast til ALT. Manchetter en en form for blød håndjern, hvis du ikke vil have hård jern omkring håndleddet eller anklerne.

Glasdildo med sprøjteorgasme muligheder. Hvis I vælger at kaste jer ud i rebbondage, er det en god idé lige at få styr på basis knuder, stik og knob. Vigtigst af alt, husk at have en saks på natbordet, hvis nu det skulle gå helt i hårdknude.

Her kan du finde både standard kunder, men også de mere avancerede rebkunstværker. Perfekt til jer, der ønsker at eksperimentere med bondage og bindelege. Rebet er 10,5 meter langt. Godt at vide Fri fragt - på alle ordrer over DKK. Diskret levering - helt neutrale pakker. Sikkerhed - vi er e-mærket Returret - du kan altid få pengene tilbage.

Beskrivelse Fetish Fantasy Japansk Bondage Rope er et silkeblødt reb, som føles meget behagelig mod huden. Japansk bondage reb fås i flere farver. I hver pakke ligger der også et gratis blindfold. God mod huden Ikke så meget og sige af vi er fuld tilfreds med reb det dejligt blødt mod huden 5 4 1. Dejlig, blød og behagelig Rebet er dejligt blødt og behagelige.

Din partner eller dig selv vil elske hvordan kontakten mellem huden og rebet, og i kan selv vælge, hvilken farven rebet skal have, for at få det ekstra kinky. Rebet er en passe længde så man binde folk, lige i den position man ønsker.

Med en pris så billige går man virkelige glip af en god deal, hvis man ikke køber. Der er dog den negativ side ved rebet, at den godt kan flosse lidt, og duetterne i enden kan nem falde af, men rebet vil stadig holde sig godt hvis man bruge det ofte og ikke belaster det for meget.

Hun er endelig ved at overgive sig. Med lukkede øjne lader hun sig falde ind i min overkrop. Jeg holder om hende og giver mig selv lov til at smelte sammen med hende i et magisk intimt øjeblik. Hvor mange drømmer ikke om at kunne give slip og overgive sig til partnerens omsorg på denne måde, tænker jeg.

Jeg ville ønske, at de mange, som savner at vide, om de vil blive grebet af deres partner, hvis de falder, ville give sig selv sådan en tur i rebene. Det klassiske syv minutters missionærknald blegner noget ved siden af sådan en to-tre timer lang session, hvor alle sanser bliver pirret til det yderste, og nærværet er på sit højeste.

Fokus er ikke at komme så hurtigt som muligt. I stedet kan du være i en ekstatisk tilstand over lang tid. Du kan træne dig i at tage initiativ og styring, hvis det er det, der mangler i dit parforhold.

Der er få ting, jeg kan forestille mig hjælper en meget selvkontrolleret og perfektionistisk person til at give mere slip, slappe af og finde ro end en tur i rebene. Men japansk bondage er ikke for amatører. Og det er slet ikke for dem, der mest bruger intimitet og nærvær til at gå på orgasmejagt. Det er et rum, som kræver, at du gør dig umage både som giver og modtager. At du tør være blottet.

At du har modet til at takle alle de modsatrettede følelser — sårbarhed og liderlighed — som opstår. Du kan godt lære at binde selv med bøger og videoer. Men undervisning er vejen, hvis du også vil lære at bruge rebene til at skabe transformerende følelsesmæssige oplevelser. Marie og jeg har forsøgt at forklare, hvordan oplevelsen har bragt os tættere på hinanden på en måde, som ord aldrig ville have kunnet. Marie havde ikke oplevet det liderligt. Jeg havde uden tvivl øjeblikke af liderlighed, når vi trak vejret sammen, og når jeg betragtede hendes smukke, bundne krop med de kunstneriske knuder på hendes hvide hud.

Som at blive holdt om på et meget dybt fysisk, men også sjæleligt plan. Hun holder en pause og ser på mig. Det er større end ord. En følelse af ny samhørighed, siger hun. At have sex, mens man er i reb, må bare være helt vildt. Ja, at have sex mens man er i reb må være helt vildt. Og jeg kan ikke vente til at få min elsker i rebene. Men at udforske, hvad et venskab kan rumme af intimitet, er også givende. Måske er det snarere en ny måde at udvide sit repertoire af selvindsigt og intimitet på.

Derfor skal du binde din partner. Binde til frihed Indgangen til Kinbaku Lounge er hård og kold med sine betonvægge og stentrapper.

0 japansk bondage -

Cuffs findes i mange afskygninger. Hvis I vælger at kaste jer ud i rebbondage, er det en god idé lige at få porno med ældre kvinder røvslikker på basis knuder, stik og knob. At have sex, mens man er i reb, må bare være helt vildt. Tilskuere havde mulighed for at få tips, demonstration og mulighed for at prøve at mærke rebene blive bundet på kroppen. Luk og accepter Vi bruger cookies! Hvor erotisk tør jeg være med min veninde? Han har tidligere haft mig i rebene selv. Rebet er en passe længde så man binde folk, lige i den position man ønsker. Mærker trangen til at røre ved dem.

Hvis I vælger at kaste jer ud i rebbondage, er det en god idé lige at få styr på basis knuder, stik og knob. Vigtigst af alt, husk at have en saks på natbordet, hvis nu det skulle gå helt i hårdknude. Her kan du finde både standard kunder, men også de mere avancerede rebkunstværker. Rebbondage kan også gøres som Christian Grey fra Fifty Shades praktiserer på Anastasia, hvor han binder hende til sengestolperne. Eller med sit slips til sengen. Prøv jer frem, men husk at bruge de rigtige bondagereb.

Dem kan du købe HER. Shibari bondge , Kinbaku eller erotisk rebkunst som jeg også vælger at kalde det, er en boldgade helt for sig selv. Handy og jeg var på Erotic World Messe i Valbyhallen her i starten af april, var der en stand, vi hang lidt fast ved. På messen havde han sit eget lille hjørne, med opbygget metalkonstruktion, til at binde og hænge op i.

Tilskuere havde mulighed for at få tips, demonstration og mulighed for at prøve at mærke rebene blive bundet på kroppen. Det handler nemlig om intimitet, erotik, seksualitet og nærvær mellem to personer. Rebene bindes på kroppen i mønstre i og omring de erogene zoner, og nogle med ophængning frit i luften.

Japansk bondage er ikke noget du lige skal kaste dig ud i, her vil jeg foreslå, at du får lidt undervisning først. Selvfølgelig er der også håndjernene. Cuffs findes i mange afskygninger. Både uden og med plys. De fås også med kæder mellem, så længden kan justeres.

Tommelfinger håndjern og selvfølgelig strips eller Zip Tie cuffs. Hvis du er til den bløde udgave, laves de også i silikone.

Det kulde og hårde jern mod huden, sætter mærker på huden, hvis du vrider dig for meget, så det kan også være vildt ophidsende.

Det er ultra svært at forholde sig i ro, når orgasmen ruller ud i kroppen og du er fikseret. Husk at lægge nøglen i nærheden, så både du og din partner har mulighed for at nå den, jeg har hørt sjove historier om personer iført håndjern og fiksering til seng eller lign. Ikke en situation jeg ønsker at finde mig selv i, på noget tidspunkt. Det bedste sexlegetøj Fifty Shades: BDSM er bestemt en super måde, at udvide sit sexliv lidt i en anden retning. BDSM kan åbne en masse muligheder, du ikke lige havde forestillet dig ville tænde dig.

Det behøver ikke være voldsomt og ekstremt, det vælger du selv. Mange har også begrænsninger, når det foregår derhjemme, og specielt hvis det er smerten du tænder på. Er du pakket ind i et lille soveværelse, kan det også være svært at udøve mange af de fornøjelige redskaber der findes i det mørke univers. Derfor er en swingerklub bestemt en super løsning, hvis du vil udleve de mere ekstreme lege.

SM, Breath control, Fetich lege osv. Her findes der ligesindede der kan guide, hjælpe og demonstrerer for dig og din partner. Jeg håber med dette indlæg, at du er blevet lidt klogere på bondage, og har lyst til at kaste dig ud i projektet med din partner. Skulle du have spørgsmål eller noget at tilføje til mit indlæg, er du velkommen til at skrive på: Dette indlæg indeholder Affiliatelinks.

Leave this field empty. Indgangen til Kinbaku Lounge er hård og kold med sine betonvægge og stentrapper. Nede i kælderen bag en massiv hvid dobbeltdør gemmer loungen sig.

Allerede da vi åbner døren, rammer kontrasten mig. Herinde er der roligt. Lyden af stille musik når entréen, og mens vi tager skoene af, skimter jeg de store bambusrør, som man kan binde reb om og hejse folk op i. De smukke omgivelser bidrager til at skabe en erotisk stemning. Sådan burde ethvert rum, man vil have sex i, se ud.

I samme øjeblik, jeg træder ind i det store rum, tænder min krop af erindringen fra min sidste oplevelse med rebene. Efterhånden som Scot havde bundet min krop i mere og mere fastlåste stillinger, des mere havde jeg kæmpet med at overgive mig til erkendelsen af den enorme nydelse, jeg fik af at være berøvet enhver kropslig kontrol.

Følelsen af aldrig at vide, hvad der ville ske i det næste sekund, holdt mig i en ekstatisk tilstand i stort set samtlige to timer, sessionen varede. På tidspunkter, hvor mine ben var bundet på en måde, så de var helt spredte, og mit køn derfor blev blottet, havde fantasierne om at blive trængt ind i netop i denne stilling nærmest givet mig en orgasme i sig selv. Mens Scot viser Marie og mig til rette i de hvide sofaer, spekulerer jeg på, om jeg lærer at hænge hende op, som jeg selv blev det, sidst jeg var her.

Her havde han pludselig hejst mig op og frarøvet mig kontakt til gulvet, så jeg kom til at svæve på langs i luften med håret svævende frit ned mod gulvet. At miste fodfæste, mens man er bundet af en mand med procent kontrol, der samtidig kærtegnede mig opmærksomt, havde givet en forløsning på et niveau, jeg kun kender fra dyb meditation. Marie er som mig. Også hun er mest i kontrol i sin dagligdag — både privat, arbejdsmæssigt og seksuelt.

Derfor brænder jeg efter at kunne give den lykke, styrke og følelse af at være klar til at erobre verden gennem total overgivelse videre til hende. Min lærer fortæller, at man kan binde på den pæne måde med alt tøjet på — uden blottende stillinger — eller mere hardcore med mindre tøj og bindinger, hvor kønnet for eksempel bliver blottet.

Det kan også blive endnu hårdere; hvor seksuel dominans bliver en del af reb-legen. For eksempel kan man klemme brystvorterne eller bruge reb til at give slag på huden med.

Des mere sårbarhed, des mere erotisk. Pænt er fint, men transformationen kommer gennem den erotiske bondage, mener han. Scot fortæller om et par, der, da de bandt hinanden, opdagede, at de var vokset fra hinanden. De kunne ikke holde ud at være så tæt. Når den ene skal overgive sig til den anden, skal der være respekt og tillid og lyst til at være helt tæt på. Det er stærke sager — ikke bare reb og teknik.

Måske snarere en form for effektiv parterapi uden ord, forklarer han. Pludselig kan jeg mærke, at der kommer mere på spil, end jeg havde tænkt over. Hvor erotisk tør jeg være med min veninde? Hvilken betydning vil det have for vores forhold, hvis vi går ind i en erotisk stemning? Hvor meget vil det føles som seksuel dominans, hvis jeg strammer hårdt til?

Marie og jeg bliver enige om at tage det meste af tøjet af undtagen trusser og top for hendes vedkommende og bodystocking for mit vedkommende. Ingen blottede køn i dag. Vi sætter os på en blød sort måtte midt i rummet under en af bambusbjælkerne. Scot lægger reb i min hånd og viser mig den første knude i roligt tempo. Scot er en af de der seksuelt afklarede typer, der udstråler en eller anden form for ubeskrivelig indre balance. Jeg sætter mig bag ved Marie og holder om hende.

Koncentrerer mig om at trække vejret i takt med hendes for at tune ind. Gør hende parat til at få reb om sine arme. Da jeg har lært at binde grundknuden, samler jeg hendes arme bag på ryggen, og Scot viser mig, hvordan rebet skal over og under hendes bryster. Det er første gang, at jeg har kigget så meget på dem. Mærker trangen til at røre ved dem. Har lyst til at kysse hendes hals, men lader være. Vi er jo i gang med undervisning. Jeg strammer rebene hårdt nok til, at de borer sig ind i hendes blottede overarme.

Lige nu er jeg glad for, at jeg selv har prøvet at blive strammet ind af skarpe reb, for jeg ved, at smerten fra rebene på en eller anden måde føles som at blive holdt om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *